Έφτασε η νέα γκάμα Piaggio MP3 με μια ελκυστική πρόταση!

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου 2017, 09:40
Έφτασε η νέα γκάμα Piaggio MP3 με μια ελκυστική πρόταση!

Για όλο το Σεπτέμβριο, η Piaggio σας δίνει έναν ακόμα λόγο να αποκτήσετε το δικό σας MP3. Με την αγορά οποιουδήποτε μοντέλου Mp3 ή Mp3 Yourban, θα επωφεληθείτε από τη δωρεάν 24μηνη επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης. Παράλληλα, σας δίνεται η δυνατότητα να συμμετάσχετε σε ημερίδα θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης ασφαλούς οδήγησης.

Επισκεφτείτε τώρα την ιστοσελίδα www.gr.piaggio.com για να ανακαλύψετε τη νέα γκάμα Piaggio Mp3 και να βρείτε το πλησιέστερο σημείο πώλησης Piaggio. Το πρώτο τρίτροχο scooter στον κόσμο έρχεται να ανταποκριθεί ουσιαστικά στην ανάγκη για εύχρηστα και εξαιρετικά ασφαλή οχήματα, τόσο για μετακινήσεις εντός της πόλης όσο και από τα διαρκώς αναπτυσσόμενα προάστια προς τα αστικά κέντρα.

Η γκάμα Piaggio MP3 μεγαλώνει και ολοκληρώνεται, με την προσθήκη νέων εκδόσεων που πληρούν τις τελευταίες προδιαγραφές ρύπων Euro 4, όπως τα νέα MP3 300/500 Sport LT και το MP3 300 Yourban LT, η πιο ευέλικτη και εύκολη στον χειρισμό έκδοση του MP3. Όλα τα μοντέλα της νέας γκάμας MP3 στις εκδόσεις με κυβισμό κινητήρα 300 και 500 κ.εκ., χάρη σε μία σειρά ειδικών χαρακτηριστικών, οδηγούνται από κατόχους διπλώματος οδήγησης αυτοκινήτου (κατηγορία Β), εφόσον αυτό έχει εκδοθεί πριν τις 19/1/2013.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου 2017, 09:40