Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Μία απίστευτη ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας πριν από μερικές ημέρες από την άλλη άκρη του Πιθανότερη αιτία ο οικονομικός έλεγχοςΑτλαντικού που είχε να κάνει με την Ducati. Το FBI, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα έκανε έφοδο στα κεντρικά της εταιρείας στην Καλιφόρνια με όπλα και ένταλμα έρευνας με πιθανότερη αιτία να αποκαλυφθούν οικονομικές ατασθαλίες, κάτι που πάντως δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως το γεγονός αποσιωπήθηκε πολύ καλά και έγινε γνωστό μόνο όταν κάποιος στο Bay Area Riders Forum γνωστοποίησε την ιστορία. Μάλιστα ο ίδιος άνθρωπος που έκανε γνωστή την ιστορία, όπως αναφέρει το RideApart, έχασε τη δουλειά του όταν έγινε η αποκάλυψη.

Με το δάχτυλο στην σκανδάλη το FBI απέναντι στους εργαζόμενους της Ducati

Επιβεβαίωση από FBI, σιωπή από Ducati

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα και τώρα από τη μεριά της Ducati και τη μεριά του FBI καμία επίσημη ανακοίνωση δεν έχει βγει, ωστόσο μιλώντας στο Road Racing World, ένας αξιωματούχος του FBI επιβεβαίωσε ότι υπήρξε κινητικότητα στο κτίριο της Ducati North America στο Mountain View της Καλιφόρνια. Φυσικά καμία πληροφορία περαιτέρω δεν δόθηκε καθώς η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

Από τη μεριά της Ducati, ο επικεφαλής του Marketing Phil Read τόνισε ότι η Ducati θα συνεργαστεί πλήρως με τις υπηρεσίες της κυβέρνησης αν χρειαστεί, σύμφωνα πάντα με το Road Racing World. Το πιθανότερο σενάριο είναι να υπήρξαν οικονομικές υποθέσεις στον αέρα για την εταιρεία, αλλά κανείς ακόμα δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το τι έχει συμβεί σε αυτήν την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από 20.600€ το νέο Ducati Multistrada V4

Ετοιμαστείτε για βόλτα στο Μουσείο της Ducati

Διαμαρτυρία φίλων της Ducati για το νέο Monster

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης