του Νίκου Βιτσιλάκη

Η Ducati επέλεξε το μεγαλύτερο φεστιβάλ customization της Ευρώπης για να παρουσιάσει το νέο Scrambler Mach 2.0. Εκεί στις ακτές του Ατλαντικού, στο Biarritz της νοτιοδυτικής Γαλλίας, οι επισκέπτες του φεστιβάλ Wheels and Waves είχαν την ευκαιρία να ψηλαφίσουν μια μοτοσυκλέτα που σχεδιάστηκε από τον αμερικάνο μαιτρ του είδους Roland Sands και που θα αποτελέσει την έβδομη προσθήκη σε μια οικογένεια  που αποκτά όλο και περισσότερους φίλους. Στην ουσία, η Ducati κάνει αυτό για το οποίο παρουσίασε τη σειρά Scrambler, να δώσει δηλαδή στο ευρύ κοινό μια βάση πάνω στην οποία ο καθένας μπορεί να βάλει τη δική του πινελιά με βελτιώσεις κάθε μορφής, ουσιαστικής ή απλά αισθητικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 7ο μέλος της οικογένειας έχει την υπογραφή του Roland Sands

Το όνομα Mach 2.0 έχει εμπνευστεί από μια μοτοσυκλέτα της δεκαετίας του ’60 ονόματι Mach 1, που παρουσιάστηκε από τη Ducati το 1965. Είχε μονοκύλινδρο τετράχονο κινητήρα 250cc, που προερχόταν από το θρυλικό Scrambler 250, ένα μοντέλο που έγραψε τη δική του ξεχωριστή πορεία στο χρόνο και που είναι υπεύθυνο για την αναβίωση της κατηγορίας. Τα γραφικά του Mach 2.0 προέρχονται από ένα ..κράνος της γκάμας αξεσουάρ της εταιρίας, το Bell Cross Idol συγκεκριμένα και στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τον Roland Sands να μας το αποκαλύπτει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορείτε επίσης να δείτε και το teaser που ανέβασε η Ducati στο YouTube λίγο πριν την έναρξη του φεστιβάλ και στο οποίο το μοντέλο παρουσιάζεται σε… μινιατούρα!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης