Ο λόγος για τα τέσσερα Ducati Scrambler που εκτέθηκαν  στην έκθεση Bike Shed στο Λονδίνο, από τέσσερις διαφορετικούς «customάδες».

Η πρώτη διά χειρός deBolex Engineering, η Scrambler 1100 με νέο αλεξήνεμο, ουρά και σέλα. Ακόμα προσθέστε clip-ons και διαφοροποιημένο κοντέρ και η cafe racer φιλοσοφία δίνει έντονα το παρών. Από τον ίδιο «customά», η Scrambler στα 803 κυβικά, εμπνευσμένη από τους αγώνες ΤΤ. Το αλουμίνιο δίνει και παίρνει σε λεπτομέρειες και ρεζερβουάρ, οι ζάντες, οι ακτίνες και οι αναρτήσεις άλλαξαν, ενώ το αγωνιστικό look ολοκληρώνεται αφού έφυγε ό,τι ήταν περιττό.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μήκος κύματος των café racers και η scrambler δημιουργία των Holographic Hammer, σχεδιασμένη από τον Sylvain Berneron σε συνεργασία με την Ducati Γαλλίας και το περιοδικό «Moto Heroes». Εδώ η προσέγγιση αφορά καθαρά στις επιδόσεις, μιας και τα περιφερειακά όπως τα αντεστραμμένα καλάμια της Showa, οι ανθρακονημάτινοι τροχοί και οι παρεμβάσεις σε φρένα και εξάτμιση δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια για ένα μη καλοστημένο σύνολο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, Scrambler Icon των Survivor Customs, έχει μέσα του τον «χουλιγκανισμό» στα καλύτερά του, προοριζόμενο καθαρά για αγώνες Flat Track, συνοδευόμενο φυσικά με όλη την απαραίτητη λάσπη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης