Μετά το Icon, που σας είχαμε δείξει εδώ, η Ducati παρουσιάζει ακόμη τρεις ανανεωμένες εκδόσεις Scrambler για όλα τα γούστα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Icon λοιπόν και τώρα Café Racer, Desert Sled και Full Throttle, με μικρές ανανεώσεις και όλα με τον υπάρχοντα V2 κινητήρα των 803cc, o οποίος μάλιστα έχει δεχθεί και μια μικρή μείωση ιπποδύναμης (73 από 75Hp). Κατά τα λοιπά, οι αλλαγές αφορούν στην προσθήκη φώτων DRL, cornering ABS, νέου υδραυλικού συμπλέκτη, καθώς και έτοιμη προεγκατάσταση για το Ducati Multimedia System.

Οι διαφορές τους είναι ότι το Icon έχει ελαφρώς χαμηλότερη σέλα και διαφορετικές ρυθμίσεις στις αναρτήσεις του. Το Full Throttle έχει νέα χρώματα και εξάτμιση της Termignioni, αντίστοιχα το Café Racer διαθέτει λάστιχα Pirelli Diablo Rossi III, καθρέφτες στις άκρες του τιμονιού (bar-end mirrors) και εξάτμιση με διπλό τελικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, το «χωμάτινο» Desert Sled με τις ακτινωτές ζάντες και τα τρακτερωτά ελαστικά αποκτά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις με μεγαλύτερες από πριν διαδρομές, οπότε και η σέλα αναγκαστικά σκαρφαλώνει στα πολύ υψηλότερα 860mm.


σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης