Για μια ακόμα χρονιά, η Ducati έχει μια πολύ σημαντική διάκριση, η οποία δεν είναι άλλη από εκείνη του καλύτερου εργοδότη στην Ιταλία.

Για 5η συνεχή χρονιά, η εταιρία από τη Bologna αναγνωρίζεται από το Ινστιτούτο Κορυφαίων Εργοδοτών, το οποίο πιστοποιεί τις συνθήκες εργασίας του ανθρώπινου δυναμικού στην Ιταλία.
Αυτή η πιστοποίηση απονέμεται σε εταιρείες που παρέχουν άριστες συνθήκες εργασίας, προσφέροντας παράλληλα κατάρτιση και ανάπτυξη δεξιοτήτων σε όλα τα επίπεδα της εταιρείας και επιδιώκοντας συνεχώς να βελτιώνουν και να βελτιστοποιούν τις πρακτικές τους στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διαδικασία επιλογής των κορυφαίων εργοδοτών επικεντρώνεται στη συμμετοχή σε μια αυστηρή και εμπεριστατωμένη διαδικασία μελέτης  όπου πρέπει να επιτευχθούν τα απαιτούμενα υψηλά πρότυπα. Κατόπιν εξακριβώνονται όλες οι απαντήσεις, προκειμένου να διασφαλιστεί η εγκυρότητα της διαδικασίας μελέτης.

Πληροφορίες σχετικά με το Ινστιτούτο Εργοδοτών και την πιστοποίηση Top Employers είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα: www.top-employers.com

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης