Μια μοτοσυκλετιστική εκδήλωση που γίνεται κάθε χρόνο -και ταυτόχρονα- σε περισσότερες από 90 χώρες! Αυτός είναι ο θεσμός των διακεκριμένων μοτοσυκλετιστών, ένα μοναδικό γεγονός με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών απέναντι στη μάστιγα του καρκίνου του προστάτη.

Ψυχή της εκδήλωσης ο Κώστας Καλαμοβράκας και η σύζυγος Έβελιν!
​Με 56.000 συμμετοχές γράφεις ιστορία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η όλη εκδήλωση ξεκίνησε από μια ιδέα των Perth Café Racers από το Sydney της μακρινής Αυστραλίας και εξελίχθηκε στη μεγαλύτερη εκδήλωση μοτοσυκλετών με φιλανθρωπικό σκοπό. Πέρυσι συμμετείχαν περισσότεροι από 56.000 στιλάτοι αναβάτες κλασικών μοτοσυκλετών παγκοσμίως! Οι συμμετέχοντες της Αττικής συγκεντρώθηκαν στο Ζάππειο, από όπου ξεκίνησε η μοτοπαρέλαση με αφετηρία τον Λυκαβηττό. Eκεί είχε στηθεί ένα μικρό party και έγιναν οι σχετικές αναμνηστικές απονομές από την εταιρεία χορηγό Triumph-Intermoto.


​Μοτοσυκλέτα και φιλανθρωπία πάνε μαζί

Εφέτος θα πραγματοποιηθεί για έκτη φορά στη χώρα μας και συγκεκριμένα στις 24 Σεπτεμβρίου, με σκοπό και στόχο να σπάσει κάθε ρεκόρ όσον αφορά σε συμμετοχές και δωρεές. Μόλις έχουμε περισσότερη πληροφόρηση για την όλη διοργάνωση θα σας ενημερώσουμε. Μέχρι τότε μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από την περσινή εκδήλωση στο video που ακολουθεί:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης