Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Ducati δίνει δυναμικό παρόν στο Motoshow & Electric Bike Festival 2021 που πραγματοποιείται αυτές Οι μοτοσικλέτες τις Ducati μπορούν να γίνουν δικές σας και με χρηματοδοτικό πρόγραμμα Ducati 4U με επιτόκιο 3,9%.τις ημέρες στη Μαρίνα Φλοίσβου. Στο περίπτερο της ιταλικής φίρμας μπορείτε να απολαύσετε όλα τα νέα μοντέλα, ειδικές εκδόσεις και φυσικά την γκάμα ηλεκτρικών ποδηλάτων της Ducati.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Kosmocar δε θα μπορούσε να μη συμμετέχει στην πρώτη έκθεση μοτοσικλέτας έπειτα από αρκετό καιρό. Είναι μια σημαντική ευκαιρία να έρθουν ξανά σε επαφή οι φίλοι τις μοτοσικλέτας με τους δύο τροχούς και να απολαύσουν τα νέα μοντέλα. Το περίπτερο της Ducati είναι από τα μεγαλύτερα με συνολική επιφάνεια 208 τ.μ. και δίνει έμφαση στην γκάμα με πιο urban χαρακτήρα.

Η γκάμα της Ducati στην έκθεση περιλαμβάνει urban επιλογές και όχι τις extreme επιλογές για πίστα.

Σε πρώτο πλάνο τα Multistrada και Scrambler

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον όμορφο χώρο της Ducati θα βρείτε τα νέα Monster, Multistrada V4, Multistrada 950, Scrambler Ανάμεσα στις μοτοσικλέτες συναντάμε και τα e-bikes της φίρμας.Nightshift και Scrambler 1100 Dark Pro. Οι φίλοι της εταιρίας μπορούν επίσης να δουν από κοντά την ειδική έκδοση Multistrada Enduro 1260 Travel Edition. Το συγκεκριμένο μοντέλο έρχεται με εντυπωσιακό πακέτο εξοπλισμού που φτάνει τα 3.500€ και προσφέρεται χωρίς επιπλέον χρέωση.

Το Motoshow & Electric Bike Festival θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου με ωράριο από τις 10:00 μέχρι τις 21:00. Περισσότερες πληροφορίες για το γεγονός ΕΔΩ.

Τέσσερα χρόνια εγγύηση για το Multistrada μέσω του προγράμματος 4Ever.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξεκίνησε η γιορτή της μοτοσικλέτας στη Μαρίνα Φλοίσβου

Στις 15 Σεπτεμβρίου αρχίζει το Motoshow and Electric Bikes στη Μαρίνα Φλοίσβου

Ετοιμάζει μικρότερο Streetfighter η Ducati;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης