Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Benelli έρχεται με ένα δυνατό πρόγραμμα παροχών για το 2021 με πολλά προνόμια στους νέους Σημαντικές παροχές και προνόμια από την Benelli.κατόχους Benelli. Για όλο το 2021 όποιος επιλέξει μια μοτοσικλέτα της ιταλικής (κινεζικής πλέον) φίρμας θα έχει 4 χρόνια εγγύηση (2+2 χρόνια), ένα έτος δωρεάν οδική βοήθεια. Η επέκταση της εγγύησης γίνεται σε συνεργασία με την Allianz, ενώ η εταιρεία που αναλαμβάνει την οδική βοήθεια είναι η Mondial Assistance.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Benelli επίσης προσφέρει τις μοτοσικλέτες της με 30% προκαταβολή και 24 δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας ή με ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα. Ο αγοραστής το μόνο που έχει να κάνει είναι να συμπληρώσει τα στοιχεία της μοτοσικλέτας του στην ειδική πλατφόρμα και άμεσα παίρνει τα προνόμια της Benelli.

Το μεγάλο μοντέλο της Benelli είναι το 752s, ένα γυμνό μοντέλο με υψηλές προδιαγραφές.

Πλούσια η γκάμα της Benelli

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γκάμα των μοτοσικλετών Benelli είναι αρκετά μεγάλη με μοτοσικλέτες από 125 κ.εκ. όπως το Tornado Naked T και το BN125, μεγαλύτερες με κινητήρες 300 κ.εκ., όπως τo γυμνό BN302, φυσικά το βαρύ της πυροβολικό, το TRK 502 X, ένα μεσαίο adventure με εξαιρετική σχεδίαση και κινητήρα 47 ίππων. Η μεγαλύτερη μοτοσικλέτα της γκάμας είναι το 752s, ένα streetfighter με δικύλινδρο κινητήρα 76 ίππων και πολύ ανταγωνιστική τιμή στα 7.600€.

Περισσότερα για τις μοτοσικλέτες της Benelli θα βρείτε εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε πώς είναι «εκ των έσω» το σχεδιαστικό κέντρο της Benelli

Benelli 752S: Για μια θέση στον ήλιο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης