Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Έφτασαν στην Ελλάδα τα δύο νέα μοντέλα της Aprilia στην κατηγορία των 125 κ.εκ. τα RS125 και Tuono Τα νέα μοντέλα έρχονται με δωρεάν 2 χρόνια επέκταση εγγύησης και 4 χρόνια οδική βοήθεια125. Τα δύο μοντέλα παρουσιάστηκαν πριν από μερικές εβδομάδες στη διάρκεια της συνάντησης των θρύλων της Aprilia στην πίστα του Misano και αμέσως έκαναν αίσθηση τόσο με την αισθητική τους όσο και με τις τεχνικές τους λύσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Aprilia έχει μεγάλη παράδοση στις μικρού κυβισμού σπορ μοτοσικλέτες και το αποδεικνύει για μια ακόμα φορά με τα κορυφαία RS125 και Tuono 125. Ο σχεδιασμός των δύο μοντέλων είναι επηρεασμένος από τα RS660 και Tuono 660 και κατασκευάζονται στην Ιταλία. Χαρακτηριστικό τους είναι ο τριπλός προβολέας εμπρός τύπου LED και οι μικρές διαστάσεις με την ποιότητα κατασκευής να είναι σε υψηλό επίπεδο.

Το RS125 έρχεται και στα αγωνιστικά χρώματα της Aprilia στο MotoGP.

Σύγχρονος κινητήρας Euro5 με ECU της Marelli MIUG4

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας είναι καινούριος, μονοκύλινδρος 4βάλβιδος 124,2 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 14,75 ίππους στις Το βάρος είναι μόλις 144 κιλά, οι τροχοί 17 ιντσών και το ρεζερβουάρ 14,5 λίτρα10.000 σ.α.λ. και 11,2Nm ροπής στις 8.000 σ.α.λ. Στην τροφοδοσία και την ECU έχουμε σημαντικές αλλαγές καθώς έχει τοποθετηθεί σύστημα της Magneti Marelli MIUG4 το οποίο εξασφαλίζει εξαιρετική απόδοση και αποτελεσματικότητα σε όλο το φάσμα των στροφών.

Αναρτήσεις και φρένα εξασφαλίζουν κορυφαία οδική συμπεριφορά αντάξια της Aprilia, ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό συναντάμε και quickshifter της Aprilia για ανέβασμα σχέσεων στο κιβώτιο ταχυτήτων χωρίς συμπλέκτη. Ο εξοπλισμός είναι πλούσιος με οθόνη ψηφιακή με πλούσιες πληροφορίες και συνδεσιμότητα μέσω της εφαρμογής MIA μέσω smartphone.

Το νέο Aprilia RS125 έρχεται σε δύο χρώματα, μαύρο/κόκκινο και μπλε/λευκό, ενώ το Tuono 125 σε τρία χρώματα, μαύρο/κόκκινο, λευκό και γκρι. Η τιμή του RS125 είναι 5.270€, ενώ του Tuono 125 είναι 4.870€ και μπορείτε να τα βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Aprilia.

Η ψηφιακή οθόνη διαθέτει συνδεσιμότητα μέσω smartphone και bluetooth.

Το Tuono θα κάνει θραύση στους 16χρονους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Aprilia αναβιώνει και το αγαπημένο Pegaso

Πωλείται μια σπάνια Replica του θρύλου Loris Reggiani

Στην Ελλάδα το νέο Aprilia Tuono V4 στην τιμή των 17.400€

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης