Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

H Aprilia παρουσίασε τη νέα της γκάμα στις μικρές μοτοσικλέτες 125 κ.εκ. αναβαθμίζοντας σε όλους τους Ζωηρά fun bikes για καθημερινή απόλαυση στις μετακινήσεις.τομείς τα RX125 και SX125. Τα δύο νεανικά και πολύ διασκεδαστικά μοντέλα διαθέτουν πλέον κινητήρα Euro5 προδιαγραφών, είναι σαφώς πιο δυναμικά σε οδική συμπεριφορά, ενώ διατηρούν το επίπεδο ασφάλειας ψηλά με αξιόλογες λύσεις στον εξοπλισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην περίπτωση του RX125 η μοτοσικλέτα είναι προσανατολισμένη για εκτός δρόμου διαδρομές διαθέτοντας 21 ιντσών τροχό εμπρός και 18 ιντσών τροχό πίσω. Τα ελαστικά είναι χωμάτινα, ενώ είναι διαθέσιμος και ο κλασικός χρωματισμός Rally Tribute, ο οποίος συμβαδίζει με τις αγωνιστικές ρίζες του εργοστασίου από το Noale.

Με έντονα στοιχεία supermoto, το SX125 θα διασκεδάζει τον αναβάτη σε καθημερινή μετακίνηση.

Κοινός κινητήρας, πλαίσιο και αναρτήσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας των RX και SX είναι καινούριος μονοκύλινδρος, υδρόψυκτος 124,2 κ.εκ. με νέα μονάδα ελέγχου Το ψηφιακό όργανο διαθέτει και ημερολόγιο ταξιδιών!της Marelli, τη MIUG4, η οποία παρέχει αυξημένη ισχύ στους 14,75 ίππους, καλύτερη οικονομία και απόλαυση στην οδήγηση. Το πλαίσιο είναι ατσάλινο δύο δοκών, οι αναρτήσεις με 41mm εμπρός τηλεσκοπικό πιρούνι διαδρομής 240mm και το μονό αμορτισέρ πίσω διαδρομής 210mm, ενώ τα φρένα είναι με δίσκο 300mm εμπρός για το SX και 260mm εμπρός δίσκο για το RX, φυσικά με σύστημα ABS της Bosch. Το ABS διαθέτει επίσης το σύστημα anti-roll over που δεν επιτρέπει την ανύψωση του πίσω τροχού κατά τη διάρκεια του φρεναρίσματος.

Η τιμή του RX125 είναι στα 3.790€, ενώ του SX125 είναι στα 3.890€. Τα δύο διασκεδαστικά και δυναμικά μοντέλα μπορείτε να τα βρείτε στα σημεία πώλησης της Aprilia με σημαντικά οφέλη, όπως τη δωρεάν επέκταση εγγύησης 2 χρόνια και 4 χρόνια δωρεάν οδικής βοήθειας.

Όλα τα στοιχεία για τα Aprilia RX125 και SX125 ΕΔΩ

Για τις εκτός δρόμου αναζητήσεις σας υπάρχει το RX125 με χωμάτινους τροχούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με πολλές αλλαγές η νέα RS-GP της Aprilia στο MotoGP

Στα 10.550€ η τιμή του Aprilia Tuono 660

Οι πρώτες εικόνες του νέου Aprilia Tuareg 660

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης