Tην Κυριακή 29/9 πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία η φιλανθρωπική εκδήλωση «Τhe Distinguished Gentleman’s Rιde», που έγινε για έβδομη φορά στην Αθήνα.

Μάλιστα η συμμετοχή ήταν διπλάσια από αυτούς που είχαν δηλώσει, φτάνοντας τους 300 περίπου αναβάτες και ξεπερνώντας κατά πολύ τις παλιότερες συμμετοχές. Φέτος είχαμε την τύχη ο καιρός να είναι σύμμαχος αλλά και να έχουμε και πάρα πολλές κυρίες συνεπιβάτες. Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του κ. Λουκά Μέξη, που τόνισε το πόσο σημαντικό είναι η προληπτικός έλεγχος των ανδρών ενάντια στον καρκίνο του προστάτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως μετά ξεκίνησε η βόλτα μέχρι το λαιμό της Βουλιαγμένης, όπου βγήκαν αναμνηστικές φωτογραφίες και επιστροφή πάλι στο Φλοίσβο με live μουσικές και πολλά δώρα. Εφέτος, εκτός του ρεκόρ συμμετοχών, έγινε και ρεκόρ δωρεών και μαζί με τους 100.000 αναβάτες σε όλο τον κόσμο ενώσαμε την προσπάθεια μας για την καταπολέμηση του καρκίνου του προστάτη και της αντρικής κατάθλιψης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της προσπάθειας Τriumph Motorcycles, Total Εlf, Revit, Μοtorcycle Events (που οργάνωσε την εκδήλωση), καθώς και στο Δήμο Π. Φαλήρου για τη φιλοξενία και την υποστήριξη. Φυσικά το μεγαλύτερο ευχαριστώ πάει στον υπέροχο κόσμο που στήριξε την εκδήλωση με κάθε τρόπο. Αντε και του χρόνου καλύτερα!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης