Ένας πρωτότυπος boxer κινητήρας και η Ιαπωνική προσέγγιση για το πώς θα έπρεπε να είναι μια hot rod μοτοσυκλέτα είναι ένας αταίριαστος συνδυασμός που καταλήγει ωστόσο εντυπωσιακά.

Με αισθητικές καταβολές στη δεκαετία του ’60, ο πρωτότυπος κινητήρας που είχαν στη διάθεση τους οι Ιάπωνες καστομάδες αποτέλεσε τη βάση της δημιουργίας τους. Μια βάση παλαιών, αερόψυκτων και χρωμιωμένων εποχών. Όσο αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά του κινητήρα αναμένουμε περαιτέρω πληροφορίες εν καιρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξεχωρίζουν τα μέρη της μοτοσυκλέτας τα οποία είναι εξ ολοκλήρου φτιαγμένα στο χέρι, όπως το ατσάλινο ψαλίδι και το ρεζερβουάρ συνοδευόμενο από τη σέλα, φτιαγμένα από φύλλα μετάλλου.  Με προσοχή στην ποιότητα και τη λεπτομέρεια με τρόπο.. ιαπωνικό, το concept είχε ως στόχο το να θυμίζει τις μοτοσυκλέτες που έγραφαν «ρεκόρ» ακόμα πιο πίσω στο χρόνο, τις δεκαετίες του ’20 και του ’30. Αυτό παρουσιαστικά μεταφράζεται ως λεπτή φόρμα με ευμεγέθεις τροχούς από αλουμίνιο. Ένα σωληνωτό, ενισχυμένο πλαίσιο αγκαλιάζει τον κινητήρα, δένοντας το αισθητικό πακέτο που αν και έρχεται από το παρελθόν, ανήκει τεχνολογικά στο παρόν και το μέλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν αναρωτιέστε που θα δείτε τη δημιουργία των Zon (κατά κόσμον Yuichi Yoshizawa και Yoshikazu Ueda) , μάλλον θα πρέπει να ταξιδέψετε σε κάποια έκθεση στο εξωτερικό, καθώς η επιλογή και η εμπιστοσύνη των Βαυαρών στο πρόσωπο των Ιαπώνων μόνο τυχαία δεν είναι, με ισχυρή παρουσία σε custom διαγωνισμούς από τη Yokohama ως το Milwaukee και το Austin..

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης