του Νίκου Βιτσιλάκη

Θεσμός που τείνει να καταξιωθεί και ο οποίος στην τρίτη του εκδοχή έχει βάλει σκοπό να κάνει τους customάδες περισσότερο ευφάνταστους και δημιουργικούς!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο λόγος για το Custom Rumble, το επίσημο contest της Ducati Scrambler, το οποίο απευθύνεται σε όλους τους ιδιοκτήτες μοντέλων της γκάμας.

Η εφετινή διοργάνωση ευελπιστεί να ξεπεράσει τις 132 υποψηφιότητες του 2018 και αυτός είναι ο λόγος που αύξησε τις κατηγορίες των συμμετοχών σε πέντε, οι οποίες και διαχωρίζονται ως εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Rocker: Μοτοσυκλέτες εμπνευσμένες από την κουλτούρα των café racers της δεκαετίας του ‘60
Cut-down: Μοτοσυκλέτες τύπου bobber, όπου όλα τα μη απαραίτητα συστατικά αφαιρούνται
All-Terrain: Μοτοσυκλέτες Εnduro και Scrambler, με συστατικά που προέρχονται από τον κόσμο του Off/Road
Outsider: Μοτοσυκλέτες που δεν ανήκουν σε καμία κατηγορία, συνήθως οι πλέον εντυπωσιακές σε εμφάνιση
Bully: Μια ειδική κατηγορία αποκλειστικά για το Ducati Scrambler 1100, χωρίς περιορισμούς βελτιώσεων

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσουν μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου. Οι συμμετέχουσες μοτοσυκλέτες πρέπει να είναι έτοιμες και να έχουν ανέβει σε συγκεκριμένο χώρο του site μέχρι τις 30 Ιανουαρίου 2020. Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας θα ψηφίσουν την αγαπημένη τους μοτοσυκλέτα το αργότερο μέχρι τις 15 Μαρτίου 2020 και η ψήφος τους θα είναι και αυτή που θα καθορίσει τους νικητές. Η βράβευση θα γίνει τον Μάιο του 2020 και μέχρι τότε η διοργάνωση προτείνει στους συμμετέχοντες να προβάλλουν τις κατασκευές τους μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς σε Instagram και Facebook χρησιμοποιώντας σαν hashtag το #customrumble, έτσι ώστε να κοινοποιούνται και μέσα από τις επίσημες σελίδες Scrambler Ducati και Custom Rumble.
 
Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης