Όπως κάθε Φεβρουάριο (ή αρχές Μαρτίου), έτσι και φέτος η χρονιά για την Ελληνική Λέσχη Κλασικής Μοτοσικλέτας θα ξεκινήσει με το πιο «hard core» rally της!

Οι μοτοσικλέτες που θα συμμετάσχουν αγωνιστικά θα πρέπει να είναι πιστοποιημένες (FIVA-FIA) και κατασκευασμένες έως το 1990. Υπάρχει φυσικά η δυνατότητα να λάβουν μέρος και άλλες μοτοσικλέτες εκτός συναγωνισμού ως συνοδοί. Τα δεδομένα είναι λίγο έως πολύ γνωστά, τρεις ημέρες, 1200 χιλιόμετρα, καμιά σαρανταριά «τρελαμένοι» και πολλά βουνά της Κεντρικής Ελλάδας κάτω από τους τροχούς των κλασικών «κυριών» τους. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκκίνηση το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου από το Θησείο και τερματισμός τη Δευτέρα (Καθαρά) 2 Μαρτίου στη Θήβα. Η διανυκτέρευση θα γίνει στην όμορφη Ελάτη, ενώ η διαδρομή (χοντρικά) θα είναι η παρακάτω: Αθήνα, Φυλή, Θήβα, Μενδενίτσα, Λαμία, Ρεντίνα, Κέδρος, Καρδίτσα, Μουζάκι, Ελάτη, Χάνι Μουργκάνι, Καρπερό, Σέρβια, Νεράιδα, Λιβαδερό, Δεσκάτη, Καλαμπάκα, Μούχα, Ανάβρα, Αρχάνι, Λιανοκλάδι και Ρεγκίνι Θήβας. Για τους fans των ΜΜΔ επισυνάπτονται και οι χάρτες των διαδρομών του τριήμερου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Day 1 29/2

Day 2 1/3

Day 3 2/3

Οι δικαιολογίες πολλές, δουλειά, παιδιά, υποχρεώσεις κ.λπ., το χαμόγελο των συμμετεχόντων όμως στον τερματισμό κάτω από τα κράνη και τα αδιάβροχα ανεκτίμητο! Τι περιμένετε, λοιπόν, οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ήδη δεκτές στη γραμματεία της Λέσχης στην πλατεία Αγ. Ασωμάτων 6 στο Θησείο. Μπορείτε να επικοινωνήσετε Δευτέρα και Πέμπτη από 21:00 έως 23:00 στα τηλέφωνα 210-3221834 και 210-3221821, όπως επίσης και πατώντας εδώ αλλά και εδώ.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης