Μπορεί να μπήκε το καλοκαίρι, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τα μαθήματα δεν συνεχίζονται. Το ελληνικό τμήμα του κορυφαίου CSS μας ανακοινώνει το πρόγραμμα Ιουνίου και Ιουλίου.  

Για τον μήνα Ιούνιο, το Σάββατο 22 η ομάδα του CSS θα διοργανώσει ολοήμερο Ride Day στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων. Το Ride Day αφορά όλους τους αναβάτες μοτοσυκλετών, αποφοίτους του Σχολείου ή όχι, που θέλουν να εξασκήσουν την τεχνική τους στη σιγουριά που προσφέρει το ασφαλές περιβάλλον της πίστας. Την ημέρα αυτή της ελεύθερης προπόνησης, οι μαθητές θα χωριστούν σε 3 γκρουπ, ανάλογα με την εμπειρία του αναβάτη και την προσέλευση των συμμετεχόντων. Και φυσικά, οι εκπαιδευτές του Σχολείου θα βρίσκονται παρόντες να τους επιβλέπουν και να απαντούν σε κάθε απορία τους γύρω από την τέχνη της οδήγησης μοτοσυκλέτας. Το κόστος έχει ως εξής: – Τα 5 session 65€, τα 3 session 40€ και το 1 session 15€, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα ενοικίασης εξοπλισμού κατόπιν συνεννόησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον μήνα Ιούλιο το CSS επιστρέφει στην όμορφη πίστα των Σερρών. Το Σάββατο 13, οι εκπαιδευτές αλλά και όλο το προσωπικό του Σχολείου θα περιμένουν τους μαθητές για μια ημέρα γεμάτη γνώση και εκπαίδευση, στα γνωστά υψηλά επίπεδα υπηρεσίας του μοναδικού παγκόσμιας εμβέλειας σχολείου που λειτουργεί στη χώρα μας. Στόχος είναι να αναθεωρήσετε τη σχέση με τη μοτοσυκλέτα σας, καθώς η γνώση και η τεχνική που θα αποκτήσετε θα αντικατασταθεί με έλεγχο και καλύτερη κατανόηση στον τρόπο που συνεργάζεστε μαζί της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Κυριακή 14 Ιουλίου θα οργανωθεί και το πρώτο Ride Day στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών. Κρατήσεις γίνονται στη σελίδα του σχολείου εδώ. Οι εκπαιδευτές και όλο το προσωπικό του Σχολείου σάς περιμένουν για μια μέρα γεμάτη γνώση και εκπαίδευση. Περισσότερη Γνώση, Μεγαλύτερη Ασφάλεια!

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης