Η Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας συνεχίζει τις όμορφες δραστηριότητές της, αυτή τη φορά διοργανώνοντας την πρώτη πανελλήνια συνάντηση ιδιοκτητών BSA. 

Όσοι λοιπόν έχετε μία από τις θρυλικές -πλέον- αγγλικές μοτοσυκλέτες, ετοιμαστείτε για το ραντεβού την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 στην πλατεία Κατράκη, στη Γλυφάδα και ώρα 11 το πρωί. Εκεί θα συναντηθούν BSA όλων των ειδών, μονοκύλινδρα, δικύλινδρα, τρικύλινδρα, προπολεμικά, συμμαχικά, δρόμου, εντούρο κ.τ.λ. Έχοντας την υποστήριξη της “αντιπροσωπείας” μέσω της οικογένειας Παπουτσά, θα ξεκινήσετε όλοι μαζί και αφού βολτάρετε στην καλοκαιρινή παραλιακή, θα καταλήξετε σε ταβέρνα στην περιοχή της Ανάβυσσου – παλαιάς Φώκαιας, όπου και θα γευματίσετε. Οι μοτοσικλέτες που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να έχουν ασφαλιστήριο σε ισχύ, σε διαφορετική περίπτωσή θα πρέπει να απευθυνθούν στη γραμματεία της Λέσχης για να καλυφθούν ασφαλιστικά. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασσικής Μοτοσικλέτας
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα και Πέμπτη 21:00 έως 23:00
Τηλέφωνα: 2103221834 (και FAX), 2103221821
www.classicbike.gr

Μικρό ιστορικό της BSA

Ιδρύθηκε το 1861 με την ονομασία Birmingham Small Arms από μία ομάδα 14 οπλουργών και σκοπός ήταν η κατασκευή και προμήθεια όπλων στο βρετανικό στρατό κατά τη διάρκεια του Κριμαϊκού πολέμου. Όταν όμως οι πόλεμοι τελείωσαν, η ζήτηση για όπλα έπεσε κι έτσι το εργοστάσιο αποφάσισε περί το 1880 να ασχοληθεί με την κατασκευή ποδηλάτων. Το μεγάλο του πλεονέκτημα ήταν η χρήση εργαλειομηχανών, κάτι που σήμαινει προϊόντα με μεγάλη κατασκευαστική ακρίβεια. Τo 1907 δημιούργησε ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο και τον αμέσως επόμενο χρόνο διέθεσε στην αγορά περί τα 150 κομμάτια! Και από το 1910 μπήκε και στο χώρο της μοτοσυκλέτας, διαγράφοντας μια αξιομνημόνευτη πορεία μέχρι το 1973, όταν και σταμάτησε κάθε δραστηριότητα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης