Την Παρασκευή 3 Απριλίου 2020 η BMW θα γιορτάσει την πολυαναμενόμενη παγκόσμια πρεμιέρα του R 18. Η BMW Motorrad θα παρουσιάσει επίσημα τη μοτοσυκλέτα παραγωγής της με κινητήρα Big Boxer για την κατηγορία cruiser.

«Όλοι εμείς στη BMW Motorrad ανυπομονούμε για το απόλυτο highlight της χρονιάς», δήλωσε ο Dr. Markus Schramm, Επικεφαλής της BMW Motorrad. «Η BMW Motorrad πέτυχε ρεκόρ πωλήσεων για ένατη συνεχή χρονιά το 2019. Με τo R 18 και την επερχόμενη είσοδο στην κατηγορία cruiser συνεχίζουμε σταθερά τη στρατηγική ανόδου μας με σαφή στόχο να κατακτήσουμε την κορυφή της πολυτελούς κατηγορίας σε όλο τον κόσμο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αντίστοιχη ιστοσελίδα της BMW Motorrad η αντίστροφη μέτρηση για την παγκόσμια πρεμιέρα τoυ BMW R 18 έχει ξεκινήσει επίσημα. Αμέσως μετά τα αποκαλυπτήρια θα δοθούν οι πρώτες πληροφορίες για τη μοτοσυκλέτα, μαζί με φωτογραφίες και video, ενώ ο διαμορφωτής θα ενεργοποιηθεί σε αυτό το website.

Η παγκόσμια πρεμιέρα του μοντέλου θα μεταδοθεί επίσης ζωντανά από τα κανάλια της BMW Motorrad στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι προσδοκίες μας έχουν μορφή που μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ, εδώ και εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης