Ένα GS είναι ο ιδανικός σύντροφος για όποιον θέλει να εξερευνήσει τις πιο απομακρυσμένες περιοχές και τα μεσαία On/Off μοντέλα της BMW είναι τώρα πιο κοντά από ποτέ στο να γίνουν δικά σας.

Από το 2007, οπότε κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά, τα μοντέλα GS της σειράς F έχουν γίνει συνώνυμα της απόλαυσης στην οδήγηση, διαθέτοντας όλα τα χαρακτηριστικά υψηλού κύρους των μοτοσυκλετών της BMW. Έκτοτε έχουν καθιερωθεί ως εκπρόσωποι της μεσαίας κατηγορίας μοτοσυκλετών περιπέτειας, με τα αρχικά GS να συμβολίζουν την ιδανική σύνθεση μιας μοτοσυκλέτας για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, με σπορ δυναμικά χαρακτηριστικά και κορυφαία απόδοση εκτός δρόμου. Το F 750 GS απευθύνεται στους αναβάτες που προτιμούν τη σχεδίαση και την αίσθηση μίας enduro μοτοσυκλέτας φτιαγμένης για ταξίδια, συνδυάζοντας χαμηλή σέλα, κινητήρα με άφθονη ροπή και μεγάλες δυνατότητες σε όλα τα εδάφη. Απέναντί του, το F 850 GS -πέρα από τη μεγαλύτερη ισχύ και ροπή του κινητήρα του- έχει χαρακτήρα ακόμα πιο συμβατό με μεγάλα ταξίδια, σε συνδυασμό με κορυφαίες δυνατότητες εκτός δρόμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα ξεχωριστά μοντέλα της σειράς F έχουν στόχο την ικανοποίηση των πλέον απαιτητικών αναβατών και για περιορισμένο χρονικό διάστημα προσφέρονται με χαμηλότερες τιμές. Συγκεκριμένα, υπάρχει όφελος 900€ για το 750 GS και 1.250€ για το 850 GS. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 30 Ιουνίου 2019 και για περιορισμένο αριθμό μοτοσυκλετών. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το επίσημο δίκτυο της BMW Motorrad ή την ιστοσελίδα της εδώ.

Μπορείτε να δείτε μια πρώτη παρουσίαση που έχουμε κάνει και για τα δύο μοντέλα εδώ, όπως επίσης και την πλήρη δοκιμή του 850 εδώ. Και όσον αφορά στη δοκιμή του μικρότερου 750, μείνετε συντονισμένοι, ακολουθεί λίαν συντόμως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης