H είδηση ανήκει στο βρετανικό MCN (Motorcyclenews) και αφορά σε αποκλειστικές κατασκοπευτικές φωτογραφίες ενός μοντέλου για το οποίο σας είχαμε προϊδεάσει εδώ.
​Νέα πλαίσια, ισχυρότεροι κινητήρες, ημι-ενεργητική ανάρτηση! 

Βέβαια, στο συγκεκριμένο άρθρο μιλούσαμε για το μεγάλο μέλος της μικρής (σε κυβισμό) σειράς GS της BMW, που αναμένεται με αυξημένη χωρητικότητα κινητήρα (εκτιμάται στα 850-900cc). Σήμερα θα μιλήσουμε για το μικρότερο μέλος, που ναι μεν θα μοιράζεται τον ίδιο κινητήρα, πλην όμως θα έχει μειωμένη απόδοση και -κατά την προσφιλή συνήθεια της βαυαρικής φίρμας- όνομα με αριθμό που θα είναι… μικρότερος από την πραγματικότητα. Σύμφωνα με τους Άγγλους συναδέλφους, το επίσημο όνομα θα είναι F 750 GS και πέραν του καινούργιου κινητήρα και πλαισίου θα διαθέτει πλήρες ηλεκτρονικό πακέτο Dynamic ESA και έγχρωμη οθόνη TFT.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H απόδοση του κινητήρα παραμένει άγνωστη, σίγουρα όμως θα είναι αυξημένη σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο και την υπολογίζουμε περί τους 85 ίππους (από 75). Μιλάμε πάντα για το «μικρότερο» μοντέλο, καθώς το επίσης αναμενόμενο F 850 GS θα αποδίδει πάνω από 95. Περισσότερα θα μάθουμε σε περίπου δύο μήνες στη διεθνή έκθεση EICMA του Μιλάνου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης