Του Νίκου Βιτσιλάκη

Ένας νέος παίκτης ρίχνεται στις μάχες των πόλεων, από μια εταιρεία που φημίζεται για τις σκληροτράχηλες κατασκευές της…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τo Pulsar 125 NS είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση στην κατηγορία των μικρών μοτοσυκλετών και μας έρχεται με δοκιμασμένη τεχνολογία στις πιο αντίξοες συνθήκες. Με μέλημα την οικονομία, τη χρηστικότητα και την αντοχή στον χρόνο, αλλά και με ιδιαίτερα δυνατό κινητήρα 15Hp, το μικρό 125 της Bajaj αποδεικνύεται ιδανική επιλογή για όλους όσοι «απεχθάνονται» παπιά και scooter.

Η σέλα του δέχεται με ευκολία δύο άτομα και σε μια σύντομη επαφή που είχαμε μαζί του καταλάβαμε από πρώτο χέρι τι σημαίνει ευελιξία και ευχρηστία. Στιβαρό, με πολύ καλή ανάρτηση και φρένα με συνδυασμένη λειτουργία, κυκλοφορεί ανάμεσα στα στοιβαγμένα πολύτροχα οχήματα με χαρακτηριστική άνεση και ευκολία, όντας μια ιδανική λύση στην καθημερινή αστική -κι όχι μόνο- χρήση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας του είναι τετράχρονος, μονοκύλινδρος, αερόψυκτος με 4 βαλβίδες, το κιβώτιο διαθέτει 5 σχέσεις και το βάρος του δεν ξεπερνά τα 122 κιλά. Με την κατανάλωσή του να κυμαίνεται σε επίπεδα αναπτήρα, το χωρητικότητας 8 λίτρων ρεζερβουάρ προσφέρει τεράστια αυτονομία και οι επισκέψεις στο βενζινάδικο αραιώνουν σημαντικά.

Τιμή σούπερ

Το Pulsar βρίσκεται ήδη στη χώρα μας και η τιμή του έχει διαμορφωθεί στα μόλις 1.980 ευρώ! Θα το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της ΚΤΜ πανελλαδικά και αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στο 210-5540640.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης