Μια μικρή σπορ μοτοσυκλέτα έκανε την εμφάνισή της στην Κίνα, με το ενδιαφέρον στοιχείο να είναι το λογότυπο που φέρει, που δεν είναι άλλο από της Aprilia.

To GPR250 παρουσιάστηκε στην κινεζική αγορά πρόσφατα, ωστόσο ως εικόνα δεν μας είναι παντελώς άγνωστο, αφενός λόγω της σχεδιαστικής του γραμμής που θυμίζει RSV4, αφετέρου γιατί ένα παρόμοιο μοτοσυκλετάκι και στα 125 κυβικά εκατοστά κυκλοφορούσε ακόμα και στη χώρα μας με το λογότυπο της Derbi, έχοντας μάλιστα εξίσου το όνομα GPR.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα του νέου μοντέλου όμως, πρόκειται για μια μοτοσυκλέτα με μονοκύλινδρο κινητήρα 249.2 κυβικών εκατοστών με απόδοση περί τους 25 ίππους. Συμπαθητικός αριθμός για τα 150 κιλά της μοτοσυκλέτας, αν αναλογιστεί κάποιος πως απευθύνεται σε νεαρούς και πρωτάρηδες αναβάτες. Η σχεδίασή του είναι επιθετική, ενώ διακρίνουμε και ωραίες λεπτομέρειες, όπως τα upside down καλάμια.

Τώρα το αν και κατά πόσο θα έρθει και στην Ευρώπη παραμένει άγνωστο, καθώς οι κανονισμοί ρύπων στις ασιατικές χώρες είναι πιο χαλαροί, εν αντιθέσει με τους ημέτερους του Euro5. Με τον κινητήρα μάλιστα να φημολογείται πως έρχεται από τις εγκαταστάσεις της CFMoto εύκολα καταλαβαίνει κάποιος πως θα είχε μέλλον η προσαρμογή του κινητήρα στα ευρωπαϊκά δεδομένα. Ως σχεδιαστική γραμμή ωστόσο δεν είναι καθόλου απίθανο να ήρθε για να μείνει. Ίδωμεν..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης