Ήταν μία μεγάλη γιορτή, με τους λάτρεις της Aprilia να ανταποκρίνονται μαζικά στο κάλεσμά της. Μια νεαρή ιταλική μάρκα που παίρνει ζωή από το πάθος για τις μοτοσυκλέτες και τους αγώνες, με μία φανταστική βάση οπαδών στους οποίους σταθερά προσφέρει δυνατές συγκινήσεις.

Περισσότεροι από 10.000 επισκέπτες κατέφθασαν προ ημερών στο Mugello για το πρώτο Aprilia All Stars, μία ημέρα που η Aprilia γιόρτασε την ιστορία και το μέλλον της παρουσιάζοντας στο κοινό, μαζί με την ομάδα MotoGP, τη νέα RSV4 1100 Factory των 217 ίππων. Σε αυτήν τη νέα μοτοσυκλέτα συγκεντρώνεται τεχνολογία και αγωνιστική εμπειρία, στοιχεία που εκφράζονται ακόμα πιο απόλυτα στην έκδοση Χ, που δημιουργήθηκε για τα δέκατα γενέθλια της RSV4 και η οποία αγγίζει τους 225 ίππους με βάρος 165Kg. Δύο μοναδικές μοτοσυκλέτες, που μαρτυρούν τον εξαιρετικό δεσμό μεταξύ των μοντέλων Aprilia και του αγωνιστικού τμήματος της εταιρείας, το οποίο με 54 παγκόσμιους τίτλους, 7 εκ των οποίων στο WSBK, και 294 νίκες σε Grand Prix αποτελεί μία πραγματική σημαία τεχνολογίας για τον Όμιλο Piaggio αλλά και για ολόκληρο τον ιταλικό μοτοσυκλετισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος ο πρόεδρος της FMI, Giovanni Copioli, αναγνώρισε αυτόν τον σημαντικό ρόλο βραβεύοντας τον Roberto Colaninno, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του Ομίλου Piaggio, κατά την παρουσίαση της ομάδας MotoGP. Η ομάδα Aprilia Racing Gresini βρέθηκε στην πίστα με τις RS-GP 2019, που έκαναν το ντεμπούτο τους πριν από δύο εβδομάδες στο MotoGP του Κατάρ, με αναβάτες τους Andrea Iannone και Bradley Smith. Ήταν οι ίδιοι εκείνοι που αποκάλυψαν τις νέες εκδόσεις Aprilia RSV4 και στη συνέχεια τις οδήγησαν στην πίστα πλαισιωμένοι από ένα εξαιρετικό πλήρωμα πρωταθλητών από τον κόσμο της Aprilia: Max Biaggi, Loris Capirossi, Manuel Poggiali, Alex Gramigni και Roberto Locatelli. Πλούσια δρώμενα γέμισαν αυτήν την εξαιρετική μέρα, στην οποία πρωταγωνιστικό ρόλο κατείχε το φανατικό κοινό της μάρκας: ο τιμητικός γύρος του Biaggi πάνω στην RS250 (παγκόσμια πρωταθλήτρια του 1995), ο αγώνας με όλους τους οδηγούς πάνω σε scooter Aprilia SR150, στον οποίο επικράτησε τελικά ο Manuel Poggiali, και η έκθεση στα pit lane μοτοσυκλετών που έγραψαν την αγωνιστική ιστορία της Aprilia.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τους απλούς οπαδούς της ιταλικής μάρκας που γέμισαν τις κερκίδες και τα paddock μέχρι τα εκατοντάδες μέλη της κοινότητας Bearacer που είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τους πιλότους και να μοιραστούν αυτήν την εορταστική ημέρα με όλη την ομάδα. Στο τέλος μία εντυπωσιακή παρέλαση μοτοσυκλετών Aprilia εισέβαλε στην πίστα, εκεί όπου οι μοτοσυκλέτες από το Noale έχουν θριαμβεύσει 23 φορές σε παγκόσμια Grand Prix.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης