Μετά την επιτυχία του 2019, το Aprilia All Stars επιστρέφει στις 9 Μαΐου στην πίστα του Mugello, με το νέο RS660 στο επίκεντρο της προσοχής.

Τι είναι όμως το Aprilia All Stars; Πρόκειται για ένα φεστιβάλ της Aprilia, το οποίο εξελίσσεται σε γιορτινό θεσμό. Φέτος οι αναβάτες της ομάδας του MotoGP, αλλά και προσωπικότητες του χώρου που έχουν συνδέσει το όνομά τους με την Aprilia θα δώσουν το παρών στην πίστα του Mugello, σε μια ολοήμερη εκδήλωση γεμάτη μουσική και happenings.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα είναι μάλιστα και η πραγματική -εντός πίστας- πρεμιέρα του RS660, με φόντο τις διακρίσεις της ιταλικής εταιρείας στους αγώνες, αλλά και τους ανθρώπους που θα τα δώσουν όλα μέσα στο 2020 για να έχει το RS-GP τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στους ερχόμενους αγώνες του MotoGP.

Η είσοδος θα είναι ανοικτή στο κοινό, το οποίο θα δει σε ρόλο παρουσιαστή τον Max Biaggi και στα decks το DJ Ringo. Οι τυχεροί παρευρισκόμενοι θα μπορέσουν να συναντήσουν τους αναβάτες της Aprilia και να «τρέξουν» και αυτοί μέσω των esports.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, κερασάκι στην τούρτα από το Noale θα είναι και το «φυτώριο» αναβατών της Aprilia ονόματι School of Champions, με το νέο αίμα της Ιταλίας να τρέχει με Aprilia RS 250 SP στο νέο αυτό πρωτάθλημα.

Στο ακόλουθο βίντεο μπορείτε να πάρετε μια γεύση για το τι συνέβη πέρυσι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης