Αποστολή EICMA 2021 Μιλάνο

Γιάννης Πετρόχειλος, Αλέξης Σφαέλος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επισκεφθήκαμε το stand της Honda στην EICMA 2021 και το πρώτο scooter που αντικρίσαμε ήταν το νέο ADV 350. Αποτελεί το μικρό αδερφάκι του X-ADV 750 και βασικός του στόχος είναι οι καθημερινές μετακινήσεις μέσα στην πόλη, αλλά και οι ελαφρές εξορμήσεις στο χώμα.

Το νέο ADV διαθέτει ένα κινητήρα 330 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 28,5 ίππους και 31,5 Nm ροπής. Είναι εξοπλισμένο με ABS στα φρένα με δίσκο 256mm εμπρός με διπίστονη δαγκάνα της Nissin, ενώ πίσω συναντάμε δίσκο 240mm με δαγκάνα ενός εμβόλου επίσης της Nissin.

LED φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω με φώτα ημέρας DRL.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι διαστάσεις των τροχών είναι 15 ίντσες μπροστά και 14 ίντσες πίσω και με τις δύο να είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο. Στις αναρτήσεις έχουμε ανεστραμμένο πιρούνι της Showa εμπρός και δύο μονά αμορτισέρ της Showa πίσω, ενώ συνοδεύεται από σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί και σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης.

Το Honda NT1100...

Ακόμα ένα μοντέλο που τράβηξε το ενδιαφέρον του κοινού ήταν το νέο NT1100 της Honda. Το sport touring μοντέλο το οποίο επαναφέρει την ιαπωνική φίρμα στον κόσμο των μοτοσυκλετών τουρισμού.

Ας δούμε τι είχε να μας δείξει η Honda στην EICMA.

 

Με την υποστήριξη της Dion Tours  και της Sky Express.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης