Αποστολή EICMA 2021, Μιλάνο
Γιάννης Πετρόχειλος, Αλέξης Σφαέλος

Στη διάρκεια της επίσκεψής μας στην Έκθεση EICMA στο Μιλάνο είχαμε την χαρά να συνομιλήσουμε με τον Δημήτρη Καμπράνη από το τμήμα πωλήσεων της Motoway. Η Motoway είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της Benelli στην Ελλάδα και σίγουρα η EICMA είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός για την ιταλική φίρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είδαμε την πρώτη ημέρα της έκθεσης να παρουσιάζεται το εντυπωσιακό TRK800, το νέο adventure μοντέλο της μάρκας, ενώ ταυτόχρονα είχαμε τις αποκαλύψεις στα Leoncino 800 Trail και Leoncino 125. Όλα τα μοντέλα της Benelli πλέον σχεδιάζονται στην έδρα της εταιρείας στο Pesaro της Ιταλίας και η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για πανέμορφες και πολύ εκλεπτυσμένες μοτοσυκλέτες.

Το πολύ ελκυστικό Benelli Leoncino 125.

Εκτός από την Benelli όμως οι άνθρωποι της Motoway θέλησαν να μας παρουσιάσουν και τη νέα γκάμα ηλεκτρικών scooter της Keeway. Πρόκειται για μια νέα προσπάθεια της εταιρείας να μπει στη νέα εποχή της αστικής μετακίνησης, αλλά και να προσφέρει λύσεις στον επαγγελματικό τομέα. Τα νέα ηλεκτρικά scooter ονομάζονται EZI και βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα της έμπειρης Keeway.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ας δούμε τι είχε να μας πει ο Δημήτρης Καμπράνης της Motoway.

 

Με την υποστήριξη της Dion Tours  και της Sky Express.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης