Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Kymco παρουσίασε την καινούρια της μικρή μοτοσικλέτα VisaR 125, η οποία δεν θυμίζει σε τίποτα το… Το παπί μεγάλωσε και έγινε μοτοσικλέτα…παπί που είχαμε γνωρίσει πριν μερικά χρόνια. Πλέον το VisaR είναι μοτοσικλέτα η οποία μάλιστα δείχνει όμορφη και χρηστική με στόχο την καθημερινή μετακίνηση στην πόλη με στυλ και οικονομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βασικό στοιχείο της νέας μοτοσικλέτας είναι ο κινητήρας, ο οποίος είναι μονοκύλινδρος, αερόψυκτος με απόδοση 10,2 ίππους και 10 Nm ροπής. Την τροφοδοσία έχει αναλάβει ηλεκτρονικός ψεκασμός, ενώ το ρεζερβουάρ είναι τεράστιο για την κατηγορία με χωρητικότητα 13,5 λίτρα. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι μηχανικό 5τάχυτο και το βάρος της μοτοσικλέτας είναι μόλις 136 κιλά.

Σπάνιο φαινόμενο πλέον τα αναλογικά όργανα σε μοτοσικλέτες...

Εύχρηστη μοτοσικλέτα για μικρούς και μεγάλους!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τροχοί είναι 17 ιντσών με το τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός των 33mm να έχει διαδρομή 120mm, ενώ πίσω Λύση στις καθημερινές μετακινήσεις με στυλ!υπάρχει ένα μονό αμορτισέρ. Τα φρένα διαθέτουν το σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS και η Kymco υπόσχεται ανάλαφρη αίσθηση, ευελιξία και άνεση στις μετακινήσεις. Τα φωτιστικά σώματα είναι τύπου LED, ενώ τα όργανα είναι αναλογικά, κάτι που έχουμε ξεχάσει τους τελευταίους μήνες στις μοτοσικλέτες.

Ακόμη δεν έχουμε νεότερα για το πότε και αν θα έρθει στην Ελλάδα το VisaR, ωστόσο στην Ιταλία η τιμή του ανακοινώθηκε στα 2.490€.

Όμορφη μοτοσικλέτα που δεν θυμίζει καθόλου τον προκάτοχό της...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σημαντικά βραβεία για την Kymco

Στο κόλπο των τρίκυκλων scooter και η Kymco

Ετοιμάζει βαλίτσες για Ευρώπη η Kymco

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης