Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ένα από τα πολύ ενδιαφέροντα νέα μοντέλα της Royal Enfield είναι το Meteor 350 το οποίο έρχεται πολύ Το ρεζερβουάρ του Meteor έχει χωρητικότητα 15 λίτρα, ενώ τα φώτα είναι LEDανανεωμένο για το 2021. Το μικρό cruiser της εταιρείας έρχεται με νέο κινητήρα Euro5 και σύστημα ενσωματωμένου πλοηγού στα όργανα δίνοντας άλλη διάσταση στις μετακινήσεις σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας των 349 κ.εκ. του Meteor έχει απόδοση 20 ίππους και 27Nm ροπής και συνεργάζεται με ένα 5τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων. Ένα από τα σημαντικά του αξεσουάρ είναι το σύστημα πλοήγησης στροφή – προς – στροφή το οποίο λειτουργεί σε συνεργασία με το Google Maps μέσω του smartphone το οποίο συνδέεις με Bluetooth.

Easy riding προσφέρει το μικρό cruiser της Royal Enfield.

Πολλές αναβαθμίσεις σε όλη την γκάμα της Enfield

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρεις είναι οι διαθέσιμες εκδόσεις του Meteor με τις τιμές να είναι στο Fireblade 4.690€, στο Meteor Stellar 4.850€ και στο Supernova 4.950€.  

Στην γκάμα της Royal Enfield βρίσκουμε ακόμα τα ανανεωμένα Himalayan, όπως και τα νέα Interceptor 650 και Continental GT 650. Οι τιμές στα Interceptor αρχίζουν από τις 7.490€, ενώ στα Continental από τα 7.690€.

Όλες τις μοτοσικλέτες της Royal Enfield θα τις βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Muvus.

Τιμοκατάλογος Royal Enfield 2021

Δείτε πως λειτουργεί το σύστημα Tripper του Meteor 350.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διαθέσιμο με 5.390€ το νέο Royal Enfield Himalayan

Καθ’ οδόν μοντέλο scrambler από τη Royal Enfield

Αυτό το Bullet 500 μπαίνει εύκολα σε γκαλερί

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης