Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ο Pol Tarres μας είχε παρουσιάσει πριν από μερικούς μήνες το αναβαθμισμένο του Yamaha Tenere 700 μεO Pol Tarres είναι ανιψιός του Jordi Tarres, επτά φορές Πρωταθλητή Trials το οποίο ετοιμαζόταν για νέες περιπέτειες. Ο αναβάτης αγώνων trial και enduro αυτήν τη φορά βρέθηκε σε έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες enduro στον κόσμο, το Romaniacs και έβαλε πολύ δύσκολα στο Tenere του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Tarres δεν είχε πρόβλημα να καλύψει τα 600 χιλιόμετρα του απίστευτα σκληρού αγώνα με το Tenere στα Καρπάθια Όρη, ενώ ήταν ο μοναδικός που δήλωσε συμμετοχή στην κατηγορία Adventure! Ο Tarres όχι μόνο τερμάτισε τον αγώνα, αλλά βρέθηκε στην 18η θέση στη γενική κατάταξη κατακτώντας φυσικά τη νίκη στην κατηγορία ADV.

Δεν μπορεί να χωρέσει ο νους τι μπορεί να κάνει αυτό το Tenere!

Ετοιμάζει το σίκουελ της ταινίας The Seeker

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο βίντεο ο Tarres κάνει τα πάντα να φαίνονται εύκολα. Οδηγεί το Tenere σαν να είναι κάποιο ελαφρύ enduro 250 κ.εκ. σκαρφαλώνοντας σε βράχους, περνώντας από εμπόδια και κάνοντας μεγάλα άλματα.

Η πρώτη ταινία μικρού μήκους του Ισπανού αναβάτη ήταν το The Seeker στο οποίο δείχνει τις δυνατότητες της Yamaha του. Πλέον, έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα της δεύτερης ταινίας The Seeker 2 στο οποίο ο Tarres θα συμπεριλάβει πλάνα από τη συμμετοχή του στο Romaniacs.

Οι καλύτερες στιγμές του Tarres στο Romaniacs.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ειδικά σχεδιασμένο Yamaha Tenere 700 του Pol Tarres

Ο Toni Bou κάνει Trial με ένα Africa Twin 1100!

Τελικά… όλοι οδηγούν Yamaha!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης