Όπως ανακοινώθηκε πριν τον αγώνα της Αυστρίας, ο Andrea Dovizioso δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της  Ducati, νέα που προκάλεσαν σοκ στο paddock του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Λίγο πριν ξεκινήσουν οι κατατακτήριες δοκιμές της Moto3, ο Simone Battistella έδινε συνέντευξη στην Ιταλική τηλεόραση. Ήταν εκεί που έδωσε τη μεγάλη είδηση ότι ο οδηγός του, ο Andrea Dovizioso, μετά από 8 χρόνια στην Ducati, δεν θα συνεχίσει με την εργοστασιακή ομάδα των κόκκινων το 2021!! Αυτή η εξέλιξη, που πριν από μερικούς μήνες θεωρούνταν σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλάζει τελείως τα δεδομένα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αλλάζει τα δεδομένα και ανοίγει πόρτες, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μας από το paddock, αυτό σημαίνει ότι ο Jorge Lorenzo επιστρέφει στην Ducati! Μια ακόμα ανατροπή για τον Ισπανό που έλεγε το προηγούμενο διάστημα ότι ο μόνος λόγος για να σκεφτεί να επιστρέψει στη δράση είναι αν του δοθεί μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα.

Και η Desmosedici στα χέρια του είχε αποδειχτεί ανταγωνιστική, με τον Jorge – από τη στιγμή που την έφερε στα μέτρα του – να παίρνει νίκες το 2018 σε Mugello, Montmelo και Αυστρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: Mgp.gr

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης