Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Μια νέα πολύ ενδιαφέρουσα έκδοση φαίνεται πως έχει ετοιμάσει η Voge για το δημοφιλές μοντέλο της Χαρακτηριστική είναι η μικρό ζελατίνα εμπρός, πάνω από το LED φωτιστικό σώμα300AC. Το ρετρό naked μοντέλο με τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά πλέον αποκτά και scrambler έκδοση η οποία ονομάζεται 300ACX. Η premium φίρμα του κολοσσού Loncin μας έχει συνηθίσει σε πολύ καλά μοντέλα και η προσθήκη της πιο χωμάτινης έκδοσης είναι ευπρόσδεκτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 300ACX βασίζεται φυσικά στο γυμνό μοντέλο της Voge ωστόσο διαθέτει μερικές χαρακτηριστικές διαφορές. Βασική διαφορά είναι στους τροχούς οι οποίοι πλέον είναι ακτινωτοί. Παραμένουν 17 ιντσών εμπρός και πίσω αλλά τα ελαστικά είναι πλέον ιδανικά για πολλά διαφορετικά τερέν.

Πιο ώριμη εμφάνιση για το 300ACX το οποίο θα προσελκύσει αρκετό νέο κόσμο.

Η τιμή του 300AC είναι στα 3.890€ και το ACX αναμένεται κάτω από 4.000€

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εμπρός μέρος έχουμε ψηλό φτερό, η σέλα είναι μονοκόμματη με το ύψος να έχει ανέβει στα 798mm, Διαθέτει και θύρα φόρτισης USB για το smartphoneενώ η βάση της πινακίδας πίσω έχει ανέβει στην κλασική θέση κάτω από το φωτιστικό σώμα. Ίδιο παραμένει το τιμόνι και το στρογγυλό φωτιστικό σώμα LED, όπως και τα LED φλας.

Ο κινητήρας είναι ο γνωστός μονοκύλινδρος των 292 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 29 ίππους και περνάει τις προδιαγραφές Euro5. Ο ψεκασμός είναι της Bosch, ενώ το κιβώτιο ταχυτήτων είναι 6τάχυτο μηχανικό. Το πλαίσιο και οι αναρτήσεις παραμένουν ίδιες, ενώ στα φρένα συναντάμε δύο δίσκους εμπρός 300mm και ABS δικάναλο. Το νέο 300ACX δε γνωρίζουμε ακόμα αν και πότε θα έρθει στην Ελλάδα αλλά σίγουρα έχει πολύ ενδιαφέρον σε μια κατηγορία που συνεχώς αποκτά καινούριο κοινό.

Η σέλα στο ACX είναι μονοκόμματη πλέον!

Η κανονική έκδοση του 300AC από τη δοκιμή που είχαμε κάνει τον Φεβρουάριο του 2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρουσιάστηκε επίσημα το Voge 500AC

Η Voge παρουσίασε τη νέα adventure μοτοσικλέτα της στη Γαλλία

Τι είναι αυτό που κάνει το Voge 300AC να ξεχωρίζει;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης