Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Honda αναβάθμισε στα σημεία την κορυφαία της Africa Twin για το 2022 με μικρές αλλαγές σε Η Honda έχει πουλήσει πάνω από 200.000 μοτοσικλέτες με DCT κιβώτιο ταχυτήτωνσυγκεκριμένα σημεία. Η πρακτικότητα ήταν το στοιχείο εκείνο που η Honda προσπάθησε περισσότερο να βελτιώσει αλλάζοντας τη λειτουργία του DCT κιβωτίου ταχυτήτων, ενώ δημιούργησε και νέα γραφικά για το μοντέλο της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τόσο στο Africa Twin όσο και στην έκδοση Adventure Sports, η Honda προχώρησε στη βελτίωση της λειτουργίας του κιβωτίου DCT. Πιο συγκεκριμένα άλλαξε τη ρύθμιση στις πρώτες δύο σχέσεις προκειμένου να γίνει πιο φιλικό στις χαμηλές ταχύτητες και στις εκκινήσεις.

Το κόκκινο υποπλαίσιο χαρίζει πολύ σπορ αισθητική στην Africa!

Πανέμορφα γραφικά και ακόμα μεγαλύτερη φιλικότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην περίπτωση της βασικής έκδοσης η Honda προχώρησε στην προσθήκη αλουμινένιας σχάρας στο πίσωΤο 2021 ήταν η χρονιά της Honda, αλλά από ότι φαίνεται και το 2022 θα είναι πολύ δυναμικό μέρος, ενώ στην έκδοση Adventure Sports τοποθέτησε μια νέα ζελατίνα, πιο χαμηλή κατά 110mm, η οποία ρυθμίζεται σε πέντε θέσεις για καλύτερη ορατότητα και προστασία.

Στην αισθητική των μοτοσικλετών η Honda προσφέρει μία νέα επιλογή για κάθε έκδοση. Για την Africa Twin έχει επιλεγεί ο χρωματισμός Big Logo ο οποίος περιλαμβάνει μεγάλο λογότυπο, κόκκινο υποπλαίσιο και μαύρα αλουμινένια πλαϊνά καλύμματα. Στο Adventure Sports βρίσκουμε την Cracked Terrain με τα γραφικά να είναι στο αγωνιστικό κόκκινο/μπλε της Honda.

Τιμές και διαθεσιμότητα ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο αναμένεται να έχουμε τα νέα μοντέλα προς το τέλος του 2021.

Η Honda έχει συνδεσιμότητα με Android και Apple λειτουργικό, ενώ προσφέρει και σύστημα φωνητικών εντολών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ηλεκτρικό scooter της Honda που κοστίζει κάτω από 1.000€!

Είναι το scooter της Honda ο δήμιος του κλασικού “παπιού”;

Σημαντικές αναβαθμίσεις στα Honda CRF250 του 2022

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης