Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Με σημαντικές αλλαγές παρουσιάστηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Daytona η νέα 310 Τ2. Η πολύ Με πλούσιο εξοπλισμό που πολλά μοντέλα θα ζήλευαν…επιτυχημένη μοτοσικλέτα της Daytona πλέον γίνεται πιο… περιπετειώδης καθώς αποκτά στοιχεία που την κάνουν πιο προσιτή στην εκτός δρόμου οδήγηση, χωρίς να χάσει τα δυνατά της σημεία που την έκαναν αγαπητή στον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως διαβάσαμε στο mototriti.gr, η νέα 310 Τ2 διαθέτει πλέον τροχούς 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω με ακτινωτές ζάντες προσφέροντας στον αναβάτη τη δυνατότητα να κινηθεί άνετα και στις χωμάτινες διαδρομές. Διαφορετικό είναι το ψαλίδι, το οποίο πλέον είναι συμβατικό με τα “νεύρα” να φαίνονται προς τα έξω και όχι μονόμπρατσο όπως εκείνο του 310 Τ1, ενώ τα φρένα παραμένουν με δίσκους 300mm και ABS σύστημα της Bosch.

Το νέο Daytona 310 T2 με... adventure διαθέσεις...

Πολύ ανταγωνιστική τιμή σε ένα πλήρες πακέτο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εργονομία έχει βελτιωθεί καθώς έχει τοποθετηθεί ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα, διπλή θύρα USB και Keyless σύστημα με 1,5 μέτρο εμβέλεια…σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί (Keyless), ενώ τα φώτα είναι τύπου LED. Στον κινητήρα δεν έχουμε αλλαγές με τον μονοκύλινδρο των 312 κ.εκ. να αποδίδει 35,4 ίππους με διαθέσιμες δύο επιλογές στην χαρτογράφηση, την Economy και την Sport. Ο συμπλέκτης είναι ολίσθησης (μονόδρομος) για καλύτερη σταθερότητα στο φρενάρισμα. Το ρεζερβουάρ παραμένει στα 19 λίτρα που προσφέρει μεγάλη αυτονομία της τάξης των 450 χιλιομέτρων, ενώ η οθόνη είναι TFT με τέσσερις διαφορετικές επιλογές περιβάλλοντος.

Η τιμή του νέου Daytona 310 T2 είναι εκπληκτική καθώς η μοτοσικλέτα κοστίζει 4.495€. Περισσότερα για το νέο μοντέλο ΕΔΩ.

Το αλουμινένιο ψαλίδι με τα νεύρα προς τα έξω...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηλεκτρικό scooter για ηλικιωμένους ή άτομα με κινητικές δυσκολίες από την Daytona

Θα έρθει στην Ευρώπη το νέο scooter της Zontes;

Με 5.895€ και 4 (!) χρόνια εγγύηση το νέο Daytona Maverick 500

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης