Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Triumph είναι μια από τις εταιρείες που έδειξε να μη φοβάται τις συνθήκες πανδημίας και το 2021 Αξεπέραστο ρετρό στιλ για τα Scrambler των Βρετανώνπαρουσίασε μια σειρά από πολύ σημαντικά νέα μοντέλα. Η τελευταία της ανακοίνωση έχει να κάνει με τη νέα γενιά του Street Scrambler, ενός από τα πλέον δημοφιλή μοντέλα της φίρμας από το Hinckley το οποίο αποκτά αναβαθμίσεις τόσο στον κινητήρα όσο και στο στιλιστικό κομμάτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον κινητήρα, το νέο Street Scrambler είναι εξοπλισμένο με το γνωστό δικύλινδρο σύνολο των 900 κ.εκ. το οποίο παρά τις προδιαγραφές Euro5 αποδίδει 64 ίππους και 80Nm ροπής. Ουσιαστικά δεν έχασε καθόλου από την ισχύ και τη ροπή του, ωστόσο απέκτησε 3 κιλά περισσότερα στο συνολικό βάρος. Ο αναβάτης έχει στη διάθεσή του 3 επιλογές στη χαρτογράφηση του κινητήρα, ενώ μπορεί να επιλέξει την εμπλοκή του ABS στα φρένα και του Traction Control.

Εκθαμβωτικές οι εξατμίσεις στο πλάι της Sandstorm Street Scrambler

Μόλις 775 Sandstorm θα κατασκευαστούν για το 2021

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκεί που έχουμε όμως ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι σε μια ειδική έκδοση του Street Scrambler που Τα ελαστικά είναι Metzeler Tourance που δίνουν στη μοτοσικλέτα off road δυνατότητεςονομάζεται Sandstorm. Η συγκεκριμένη έκδοση είναι επηρεασμένη από τις μοτοσικλέτες της δεκαετίες του ’60 διαθέτοντας πολλά όμορφα αξεσουάρ. Μπροστά, το φτερό είναι ψηλό, η ουρά είναι κοντή, υπάρχουν γρίλιες προστατευτικές στο εμπρός φωτιστικό σώμα και στο ρεζερβουάρ βρίσκουμε αντιολισθητικά μέρη για τα γόνατα.

Το Triumph Street Scrambler Sandstorm αναμένεται να κατασκευαστεί σε μόλις 775 μονάδες, θα είναι όλες αριθμημένες και θα έχουν μοναδικό χρωματισμό. Εκείνο που κάνει το Sandstorm ακόμα πιο δελεαστικό είναι η τιμή του καθώς κοστίζει μόλις 700€ περισσότερα από την απλή έκδοση της μοτοσικλέτας.

Το βίντεο παρουσίασης του νέου Street Scrambler

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύστημα εκτάκτου ανάγκης από την Triumph

Συναντήσαμε τις πρώτες Triumph Trident 660 στην Ελλάδα

Πωλείται η μοτοσικλέτα του James Bond

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης