Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η πανδημία βάζει εμπόδια σε όλους τους τομείς τς καθημερινότητάς μας και δε μένει κανείς ανεπηρέαστος40.000 συμμετοχές μετράει κάθε χρόνο η γιορτή της BMW από τον Covid-19. Το ίδιο συμβαίνει και με τις εταιρείες μοτοσικλέτας και τις εκδηλώσεις που εκείνες έχουν προγραμματίσει οι οποίες τελικά δεν καταφέρνουν να πραγματοποιηθούν λόγω των περίεργων συνθηκών που ζούμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτήν τη φορά θύμα της πανδημίας έπεσε η διάσημη γιορτή της BMW, το BMW Motorrad Days για το 2021. Η οργάνωση του event ανακοίνωσε πως ακυρώνεται η γιορτή της BMW για το 2021 (όπως είχε κάνει και το 2020) καθώς η υγειονομική κατάσταση δεν επιτρέπει τη διεξαγωγή του ανανεώνοντας το ραντεβού για το 2022.

Το 2019 η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στο Garmisch-Partenkirchen της Βαυαρίας

Ελπίδες για τη διοργάνωση του 2022

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το BMW Motorrad Days ξεκίνησε το 2001 στο Seefeld με 6.500 αναβάτες να παίρνουν μέρος στο event. Κάθε χρόνο οι επισκέπτες γίνονταν όλο και περισσότεροι ενώ το 2018 έφτασαν τους 35.000. Αναβάτες από κάθε άκρη του κόσμου ταξιδεύουν στη Γερμανία για τη γιορτή, ενώ εκεί μπορείς να απολαύσεις custom μοντέλα BMW, κομμάτια της ιστορίας της φίρμας και πολλά προγράμματα οδήγησης και διασκέδασης.

Ελπίζουμε τον Ιούλιο του 2022 να είναι όλα ομαλά και να έχουμε πάλι το BMW Motorrad Days.

Ότι μοντέλο BMW και αν έχεις μπορείς να απολαύσεις το Motorrad Days

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα τσακάλια της Τετάρτης || Χρήστος Σμαράιδας «Ο Αυθεντικός»

Η BMW R18 Dragster του Roland Sands

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης