Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Σε μια από τις πιο επίκαιρες προωθητικές κινήσεις προχώρησε η Royal Enfield στην Ιταλία. Η εταιρεία από Ο στόχος του μηδενισμού του CO2 ξεκινάει από το δάσοςτην Ινδία ξεκίνησε μια συνεργασία με την Treedom στη γειτονική χώρα προκειμένου να κάνει πιο στενή τη σχέση των μοτοσικλετών τις με το δάσος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ουσία της συμφωνίας έχει να κάνει με τη δεντροφύτευση καθώς για κάθε νέα μοτοσικλέτα Royal Enfield η οποία πωλείται θα φυτεύεται ένα νέο δέντρο. Ο κάθε αναβάτης θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το είδος του δέντρου που θέλει να φυτέψει σε μια ποικιλία η οποία περιλαμβάνει λεμονιές, βελανιδιές, ακόμα και δέντρα με αβοκάντο.

Πολύ επίκαιρη κίνηση ιδιαίτερα για την Ελλάδα.

Σπουδαία κίνηση που θα θέλαμε και στην Ελλάδα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Treedom συνεργάζεται με πολλούς τοπικούς αγρότες της Ιταλίας προκειμένου να δώσει ζωή σε ένα μεγάλοΗ Royal Enfield έχει ανακοινώσει ότι το 2024 θα έχει έτοιμη την πρώτη ηλεκτρική της μοτοσικλέτα. κομμάτι δάσους το οποίο έχει αναλάβει. Ο ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας θα φωτογραφίζεται τη στιγμή της δεντροφύτευση και θα έχει τη δική του θέση στην ιστοσελίδα της Treedom. Θα έχει μάλιστα τη δυνατότητα να παρακολουθεί την ανάπτυξη του δέντρου του και τη φροντίδα του από τους τοπικούς αγρότες, ενώ τους καρπούς που θα παράξει θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει εκείνος που θα δοθούν.

Η δράση της Royal Enfield αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλες χώρες του κόσμου και της Ευρώπης όπως η Γερμανία και η Βρετανία. Θα ήταν πολύ χρήσιμο αυτήν τη δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα θα ερχόταν μια τέτοια δράση και στη χώρα μας προκειμένου να ενισχύσει τα κατεστραμμένα δάση μας.

Το πρόγραμμα αναμένεται να επεκταθεί στη Γερμανία και ίσως σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Saietta πρόλαβε τη Royal Enfield με το δικό της ηλεκτρικό Continental

Κοντά στην παραγωγή έκδοση δρόμου του Royal Enfield Himalayan

Από 4.690€ το νέο Meteor 350 της Royal Enfield

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης