Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Έναν πολύ ευφάνταστο τρόπο βρήκε η εταιρεία ηλεκτρικών scooter Niu να διαφημίσει το νέο της μοντέλο MQi GT. Η κινεζική εταιρεία αποφάσισε να κάνει ελεύθερη πτώση από αεροπλάνο με ένα από τα scooter της εντυπωσιάζοντας με την ευρηματικότητά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολύ πρακτικό όχημα πόλης για κίνηση στους δρόμους και όχι για πτήσεις...

Εντυπωσιακός ο τρόπος παρουσίασης του νέου Niu

Αναβάτης είναι ο κορυφαίος κασκαντέρ JT Holmes, ο οποίος έχει πάρει μέρος σε ταινίες όπως TransformersΚινητήρα της Bosch 3kW και αυτονομία 80 χιλιόμετρα διαθέτει το MQi GT… και Fast and Furious. Ο Holmes βρίσκεται στη σέλα ενός MQi GT μέσα σε ένα αεροπλάνο και αφού παίρνει φόρα πηδάει στο κενό κάνοντας διάφορα ακροβατικά μαζί με το ηλεκτρικό scooter. Το κορυφαίο είναι ότι στην ελεύθερη πτώση το scooter έπιασε ταχύτητα 240Km/h, κάτι που δεν θα καταφέρει ποτέ σε κανονικό δρόμο φυσικά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την προσγείωση δεν μας την έδειξαν οι άνθρωποι της Niu και μάλλον καλά έκαναν, διότι είναι πιθανό να… θυσιάστηκε κάποιο από τα μοντέλα στοn βωμό του διαφημιστικού σποτ. Όπως και να έχει, η προωθητική ενέργεια Make Life Electric της Niu ήταν τουλάχιστον εντυπωσιακή και ξεχωριστή. Αναμένουμε το επόμενο βίντεο της Niu για να δούμε πώς θα συνεχίσει το Make Life Electric.

Το βίντεο της ελεύθερης πτώσης του Niu

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ετοιμάζει ηλεκτρική μοτοσικλέτα η Honda βασισμένη στο CB125R

Ηλεκτρικό scooter για ηλικιωμένους ή άτομα με κινητικές δυσκολίες από την Daytona

Από το Zero MX στο Zero FX

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης