Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Γνωρίζατε ότι η Hot Wheels είναι η νούμερο ένα εταιρεία σε πωλήσεις παιχνιδιών στον κόσμο; Και όμως, η Μαζί με κάθε ποδήλατο παίρνεις δώρο ένα πολύ σπάνιο αυτοκινητάκι Ford Bronco Super73 Hot Wheelsεταιρεία της Mattel έχει περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο όντας μια θρυλική εταιρεία που μεγάλωσε πολλές γενιές παιδιών με τα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Hot Wheels πλέον δε σταματάει πουθενά και εισβάλει ακόμα και στα ηλεκτρικά ποδήλατα. Πρόσφατα η εταιρεία ξεκίνησε συνεργασία με τη Super73, μια αμερικανική φίρμα κατασκευής ηλεκτρικών ποδηλάτων, για την κατασκευή του δικού της μοντέλου το οποίο ονομάζεται Hot Wheels x Super73-RX. Το ποδήλατο είναι βασισμένο στο διάσημο μοντέλο της φίρμας και θα κατασκευαστεί σε μόλις 24 μονάδες!

Το λογότυπο της Hot Wheels δεσπόζει στο τιμόνι και το ρεζερβουάρ/μπαταρία του ποδηλάτου.

Οι αναρτήσεις και τα φρένα συναγωνίζονται εκείνα των αγωνιστικών mountain bikes!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ποδήλατο είναι παντός εδάφους έχοντας έναν ισχυρό ηλεκτροκινητήρα 250W ο οποίος είναι ικανός να Το βάρος του ποδηλάτου με τις μπαταρίες είναι 36,3 κιλά.αναπτύξει ταχύτητες πάνω από 25Km/h. Η μπαταρία είναι 0,96kWh, ενώ το ποδήλατο διαθέτει τέσσερις επιλογές οδήγησης τις οποίες ελέγχεις μέσα από μια ειδική εφαρμογή της Super73. Οι αναρτήσεις είναι ρυθμιζόμενες και συνεργάζονται με ένα αλουμινένιο πλαίσιο, ενώ τα φρένα είναι της Magura με τετραπίστονη δαγκάνα εμπρός!

Η Hot Wheels έχει βάλει το χεράκι της στο σχεδιαστικό κομμάτι με το λογότυπο της φίρμας να εμφανίζεται σε πολλά σημεία του ποδηλάτου. Ο χρωματισμός είναι μαύρος με πορτοκαλί/μπλε πινελιές, ενώ η σέλα είναι σχεδιασμένο από την εταιρεία. Στα επιπλέον αξεσουάρ βρίσκουμε επίσης τιμόνι της Saddleman, ODI Ruffian γκριπ και πετάλια της Crankbrothers Stamp.

Το βίντεο παρουσίασης του Super73-RX.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βόλτα με αυτοκινητάκι Hot Wheels

Το μικρό ηλεκτρικό ποδήλατο της JI Move έρχεται με ABS

Το νέο Lectric XP 2.0 έρχεται με ρυθμιζόμενη εμπρός ανάρτηση

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης