Tην δεύτερή της φετινή εκδήλωση ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει η Extreme Trackdays. Πιο συγκεκριμένα στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου θα διοργανώσει ελεύθερες δοκιμές τόσο για ιδιώτες αναβάτες όσο και για αγωνιζόμενους.

ΩΡΑΡΙΟ: 11.00-18.00

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΟΣ-ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ: 10.00-16.00

ΤΡΕΙΣ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: ΑΡΧΑΡΙΟΙ-ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ-ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΙ/ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ

ΑΡΧΑΡΙΟΙ-ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ-ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΙ/ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ: 8 session των 20 λεπτών

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημασία θα δοθεί στην κατηγορία των Αρχαρίων στην διάθεση των οποίων θα υπάρχουν   πλοηγοί-εκπαιδευτές  για επίλυση οδηγικών αποριών  και επίβλεψη του τρόπου κίνησής τους. Για τον ίδιο σκοπό θα διεξαχθεί υποχρεωτικό στην παρακολούθησή του σεμινάριο κανόνων ασφαλείας  αλλά και βασικών αρχών οδήγησης στην πίστα. 

Το σύντομο οδηγικό σεμινάριο που διεξάγεται από καταξιωμένους αναβάτες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας είναι δωρεάν.

Ο τεχνικός έλεγχος των μοτοσυκλετών των συμμετεχόντων είναι υποχρεωτικός και θα διεξαχθεί από τον Κώστα Σκαφίδα.

Η Skafidas Racing Workshop θα προσφέρει δωρεάν ρύθμιση των αναρτήσεων και πλήρες σέρβις ελαστικών με  δυνατότητα πώλησης  καινούργιων  και ελαφρώς μεταχειρισμένων σε προνομιακές τιμές για τους συμμετέχοντες. Για παραγγελίες τηλεφωνήστε στο  211-0171856 & 6933139139.

Για όσους δεν διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης ολόσωμων δερμάτινων  φορμών, μποτών και γαντιών σε ποικίλα μεγέθη.

Σε περίπτωση ακινητοποίησης της μοτοσυκλέτας υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς της στον χώρο επιλογής του συμμετέχοντα.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνήστε στα 6972233094, στείλτε mail στο sotzaf@techlink.gr ή κατεβάστε την εφαρμογή για συσκευές Android από την αντίστοιχη διεύθυνση και δηλώστε συμμετοχή με το πάτημα ενός κουμπιού.


 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης