Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η BMW παρουσίασε ένα πολύ ιδιαίτερο συναρμολογούμενο μοντέλο της κορυφαίας της M1000RR. Σε Το μήκος του LEGO μοντέλου είναι σχεδόν μισό μέτρο!συνεργασία με τη διάσημη φίρμα LEGO κατασκεύασαν ένα απίθανο μοντέλο το οποίο ανήκει στην κατηγορία των LEGO Technic, έχει αριθμό ρεκόρ ανεξάρτητων κομματιών (1.920) και πολλά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά το οποίο το βάζουν στην κορυφή της λίστας των δώρων για μικρούς και μεγάλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η BMW M1000RR της LEGO αποτελείται από 1.920 κομμάτια και βγαίνει σε κλίμακα μεγέθους 1:5 με τις λεπτομέρειες να είναι εντυπωσιακές. Τα σημαντικότερα σημεία του συναρμολογούμενου είναι το λειτουργικό κιβώτιο ταχυτήτων τριών σχέσεων συν νεκρά, το λειτουργικό ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και η πίσω ανάρτηση, η χρυσαφί αλυσίδα και ο πίνακας οργάνων ο οποίος διαθέτει τρεις διαφορετικές επιλογές απεικόνισης.

Θα έχετε μια μοτοσυκλέτα 34.400€ στο σαλόνι σας!

Το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο την 1η Ιανουαρίου 2022 στην τιμή των 199,99 ευρώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πολυσύνθετο σετ συμπεριλαμβάνεται επίσης ειδικό paddock stand για αγωνιστικού τύπου στήριξη της Η αληθινή M1000RR έχει ισχύ 212 ίππους, αγωνιστικό πλαίσιο και κορυφαίο πακέτο αναρτήσεων, φρένων, ηλεκτρονικών.μοτοσυκλέτας σε όρθια θέση και γνήσια πινακίδα ενημέρωσης των αναβατών, φυσικά στην ανάλογη κλίμακα του μοντέλου. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η LEGO κατασκευάζει M μοντέλο της BMW Motorrad με τις δύο πλευρές να έχουν σημαντική συνεργασία πολλών ετών.

Οι άνθρωποι της LEGO ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με το project του BMW M1000RR. Ο Samuel Tacchi, σχεδιαστής της LEGO τόνισε: “Είναι τόσο απολαυστικό να διεισδύεις κάτω από την εξωτερική επιφάνεια ενός τόσο σημαντικού μοντέλου της BMW Motorrad. Υπάρχει λόγος που αυτές οι πανέμορφες μοτοσικλέτες είναι δημοφιλείς στην παγκόσμια κοινότητα των μοτοσυκλετιστών και είμαστε σίγουροι ότι η έκδοση LEGO Technic θα είναι επιτυχημένη όπως και η συνονόματή της από τον πραγματικό κόσμο”.

Πάρτε μια γεύση από την κανονική M1000RR.

 

Αυτό το πακετάκι κοστίζει 199,99€!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα τσακάλια της Τετάρτης || Ρία Πετρογιάννη “Η φιλόλογος”

Το “SuperTwin” της BMW θα ήταν κάπως έτσι

Η πιο γοητευτική bagger ανήκει στην BMW

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης