Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Suzuki αρχίζει τη δική της επίθεση στην δημοφιλέστατη κατηγορία των 125 κ.εκ. παρουσιάζοντας δύο Τον Οκτώβριο αναμένονται στην Ευρώπη τα δύο scooter.καινούρια scooter. Τα Address 125 και Avenis 125 έχουν γνωρίσει ήδη μεγάλη επιτυχία σε διάφορες αγορές ανά τον κόσμο και πλέον έρχονται στην Ευρώπη με δυνατά σημεία τους οικονομικούς κινητήρες Euro5, την πρακτικότητα, την εμφάνιση και φυσικά την εγγύηση ποιότητας της Suzuki.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα δύο scooter χρησιμοποιούν τον ίδιο αερόψυκτο, μονοκύλινδρο κινητήρα Euro5 124 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 8,7 ίππους και 10Nm ροπής. Η μετάδοση γίνεται μέσω αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων CVT, ενώ η Suzuki έχει προσθέσει την τεχνολογία Eco Performance στον ψεκασμό για την άριστη διαχείριση του καυσίμου τόσο στην κατανάλωση όσο και στην απόδοση. Οι τροχοί είναι 12 ιντσών εμπρός και 10 ιντσών πίσω, ενώ οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και ένα μονό αμορτισέρ πίσω. Στα φρένα συναντάμε έναν δίσκο εμπρός και ταμπούρο πίσω, ενώ το βάρος είναι στα 105 κιλά για το Address και 107 κιλά για το Avenis.

Το Avenis 125 κυκλοφόρησε πρόσφατα τις αγορές της Ασίας και αμέσως κέρδισε το κοινό.

Το Φθινόπωρο του 2022 αναμένονται στην Ελλάδα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχεδιαστικά, το Address 125 είναι εκλεπτυσμένο και ποιοτικό με LED φωτιστικό σώμα εμπρός σε κάθετη Φιλικά και πολύ πρακτικά scooter που θα δώσουν ποιοτική λύση στις καθημερινές μετακινήσεις σας.διάταξη. Διαθέτει όργανα με αναλογικό ταχύμετρο και ψηφιακό πάνελ με ένδειξη Suzuki Eco Drive η οποία βοηθά τον αναβάτη να πετύχει τη μέγιστη οικονομία κατά την οδήγηση. Η σέλα είναι ευρύχωρη και άνετη, ενώ και τα δύο μοντέλα διαθέτουν θύρα φόρτισης USB, αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, επίπεδο πρακτικό πάτωμα και εσωτερικό γάντζο για μεταφορά τσαντών. Το Avenis είναι εξοπλισμένο με πλήρως ψηφιακό όργανο πληροφοριών LCD, ενώ το ρεζερβουάρ καυσίμου έχει χωρητικότητα 5,2 λίτρα, έναντι 5 λίτρων του Address 125.

Τα δύο καινούρια scooter της Suzuki αναμένονται στην Ευρώπη και κατ’ επέκταση στην Ελλάδα, τον Οκτώβριο του 2022. Οι τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί, αλλά αναμένεται να κυμαίνονται ανάμεσα στις 2.500€ και 3.000€.

Η σφραγίδα της Suzuki εγγυάται την ανθεκτικότητα και την ποιότητα των scooter.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Suzuki ετοιμάζει ηλεκτρικό Burgman

Suzuki Motorcycles: Ώρα για οδήγηση

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης