Με κοινό στόχο την προσέλκυση μοτοσυκλετιστών από τις Βαλκανικές χώρες, η έκθεση μοτοσυκλέτας Thessaloniki Moto Show και το Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών προχώρησαν σε μια σημαντική συμφωνία συνεργασίας.

Μετά από συνάντηση του Κυριάκου Μακρυαλέα (διοργανωτή του Motoshow) με τον διευθύνοντα σύμβουλο της πίστας των Σερρών Μάριο Ζίχναλη, συμφωνήθηκε μία στρατηγική συνεργασία στον τομέα της προβολής με στόχο τις βαλκανικές χώρες. Άλλωστε, το σλόγκαν της φετινής έκθεσης είναι: “The Balkan Riding Point”!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκινητοδρόμιο Σερρών είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη πίστα των Βαλκανίων, ενώ το Motoshow αποτελεί αντίστοιχα τη σημαντικότερη έκθεση μοτοσυκλέτας που μπορούν να επισκεφτούν σε μικρή απόσταση οι μοτοσυκλετιστές των βαλκανικών χωρών. Αυτός ο συνδυασμός μοναδικότητας και ο κοινός στόχος προσέλκυσης περισσότερων επισκεπτών σε Σέρρες και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, οδήγησε στη λογική σκέψη μίας συνεργασίας στον τομέα της επικοινωνίας για τους επόμενους μήνες.

Τα βασικά στοιχεία της συνεργασίας είναι τα εξής:

1.   Μία κοινή ιντερνετική καμπάνια με στόχευση το μοτοσυκλετιστικό κοινό των βαλκανικών χωρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2.   Κάθε προωθητική κίνηση που θα οργανωθεί από το αυτοκινητοδρόμιο Σερρών προς το κοινό των Βαλκανίων, θα προωθεί παράλληλα και την έκθεση της Θεσσαλονίκης. Αντίστοιχα, κάθε προωθητική κίνηση του Thessaloniki Moto Show στο βαλκανικό κοινό, θα διαφημίζει και το αυτοκινητοδρόμιο.

3.   Μία γενικότερη αλληλοϋποστήριξη ανάμεσα στους δύο φορείς κατά τους επόμενους τέσσερις μήνες.

Tο Moto Show Thessaloniki θα διεξαχθεί από 18 έως και 20 Μαϊου 2018 στις εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Θ. και υπόσχεται πολλές ευχάριστες εκπλήξεις! Περισσότερα στον ακόλουθο σύνδεσμο https://smf.events/

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης