Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Honda Ινδίας ετοιμάζεται να παρουσιάσει το νέο της cafe racer – scrambler μοντέλο CB350 H’Ness. Με την άνοδο των πωλήσεων στις retro classic μοτοσικλέτες αυτή η CB χωράει στην αγορά της ΕλλάδαςΠρόκειται για ένα πολύ όμορφο μοντέρνο κλασικό μοντέλο το οποίο απευθύνεται μεν στην αγορά της Ινδίας, αλλά δεν βλέπουμε κανέναν λόγω να μην ενδιαφέρει και την ευρωπαϊκή αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Ινδία λοιπόν η Honda διέρρευσε ακόμα μια φωτογραφία του νέου της CB350 όπου εμφανίζεται το πίσω μέρος της μοτοσικλέτας. Από την εικόνα φαίνεται καθαρά πως πλέον έχουν απομακρυνθεί τα χρωμιωμένα φτερά και εξαρτήματα τα οποία έχουν αντικατασταθεί από σύγχρονο πίσω στήριγμα της πινακίδας και φωτιστικό σώμα τύπου LED με πιο κοφτή ουρά.

Έχει χώρο στην ελληνική αγορά μια τόσο όμορφη και σημαντική μοτοσικλέτα

Εξευρωπαϊσμός για το CB350

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα δύο αμορτισέρ πίσω επίσης έχουν λιγότερα μεταλλικά μέρη, το ίδιο και η εξάτμιση που είναι μαύρη ματ. ΤοΚαινούρια, πιο εκλεπτυσμένη αισθητική για το H’ness πίσω ελαστικό είναι πιο χοντρό και σίγουρα πιο σύγχρονο με adventure πινελιές για εκτός δρόμου κίνηση.

Το νέο CB350 είναι κομμένο και ραμμένο για νεαρούς αναβάτες οι οποίοι θέλουν μια σχετικά μικρή αλλά ξεχωριστή μοτοσικλέτα με πολύ στιλ. Δεν θα προκαλέσει λοιπόν καμία έκπληξη αν το δούμε τελικά στην Ευρώπη, όπως άλλωστε έχει κάνει με πολλά μοντέλα της η Royal Enfield που είναι ο άμεσος ανταγωνιστής στην κατηγορία. Το νέο H’Ness αναμένεται να παρουσιαστεί στις 16 Φεβρουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H Honda ετοιμάζει τον αντίπαλο των Yamaha Tracer 900 και BMW F900XR

Στα 5.650€ το νέο Honda SH350

Τα τσακάλια της Τετάρτης || Μάνος Σφακιανάκης «Ο Σοφός»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης