Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Honda παρουσίασε στην Ινδία ένα νέο, άκρως ενδιαφέρον μοντέλο. Πρόκειται για το CB200X, ένα μικρότερο Η Honda στις αρχές του 2021 είχε παρουσιάσει και ένα CB400X.δηλαδή CB το οποίο είναι ιδανικό για commuting στην πόλη με την ποιότητα φυσικά της Honda.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο CB200X σχεδιαστικά δεν αλλάζει πολύ από τα μεγαλύτερα αδέρφια του έχοντας την ίδια street adventure δομή, άνετη σέλα και όρθια θέση οδήγησης. Ο κινητήρας είναι μονοκύλινδρος 184,4 κ.εκ., ο οποίος αποδίδει 17 ίππους στις 8.500 σ.α.λ. και 16,1Nm ροπής στις 6.000 σ.α.λ., με τον ψεκασμό να είναι PGM-FI με προδιαγραφές Euro5.

Από την αριστερή πλευρά υπάρχει ενσωματωμένη βάση βαλίτσας.

Τα χαρακτηριστικά του είναι εξαιρετικά, αλλά δύσκολα θα το δούμε στην Ευρώπη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι 147 κιλά με το ρεζερβουάρ να έχει χωρητικότητα 12 λίτρα, ενώ το ύψος της Φωτιστικά σώματα LED, ψηλή ζελατίνα και προστατευτική ποδιά κινητήρα στον εξοπλισμό.σέλας είναι στα 810mm, όχι και τόσο χαμηλό! Ηλεκτρονικά βοηθήματα δεν υπάρχουν, αλλά υπάρχει σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, ενώ στις αναρτήσεις μπροστά συναντάμε ανεστραμμένο πιρούνι και ABS στα φρένα.

Το CB200X δύσκολα θα πατήσει το πόδι του στην Ευρώπη. Βρίσκεται σε μια κατηγορία η οποία δεν εξυπηρετεί τη μικρή κατηγορία διπλωμάτων οδήγησης A1, αλλά είναι και πολύ μικρή για την επόμενη κατηγορία A2. Αυτό που ίσως το κάνει πολύ δελεαστικό είναι η τιμή του η οποία στην Ινδία είναι μόλις 1.650€!

Με τιμή κοντά στα 1.600€ θα μπορούσε να κάνει πάταγο στην ελληνική αγορά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι το scooter της Honda ο δήμιος του κλασικού “παπιού”;

Διαγωνισμός “Γιατί DCT” με πλούσια δώρα από τη Honda

Είναι το X-ADV το καλύτερο μοντέλο της Honda;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης