Λίγο μετά τα μισά του διεθνή αγώνα των Σερρών και η ειδική SS4 είναι αυτή που θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη των αναβατών, καθώς σκαρφαλώνοντας στα βουνά της περιοχής προσέφερε μια μοναδική θέα που έκοβε ανάσες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρώτος για την 4η ημέρα τερμάτισε ο Stefan Svitko (KTM 250), δεύτερος ακολούθησε ο Kreidl Ferdinand (KTM 450) και την τριάδα έκλεισε ο Txomin Arana (Husqvarna 501). Aνά κατηγορία, τις πρωτιές -πάντα για την ημέρα- πήραν οι Carlo Augusto Cabini (Class 1), Matteo Mattioli (Class 2), Stefan Svitko (Class 3), Txomin Arana (Class 4), Stanislav Pavelka (Class 5) και Mark Hurlston (Veterans).

Η Πολυτίμη Κυριακοπούλου ξεκίνησε την οδήγηση μοτοσυκλέτας εκτός δρόμου στα ..41 της χρόνια! Είναι αρχιτέκτων στο επάγγελμα και η μοναδική Ελληνίδα που συμμετέχει σε αγώνες Rally μοτοσυκλετών!

 Στην κατηγορία των γυναικών, το σκηνικό άλλαξε ευχάριστα για τα Ελληνικά χρώματα, με την πολύπειρη Πολυτίμη Κυριακοπούλου (WR450F) να ανακτά τα πρωτεία, ακολουθούμενη από τις Gabriela Novotna (KTM 450) και Tanja Willman (KTM 350). Η 5η μέρα του αγώνα θα γίνει σε βουλγαρικά εδάφη, με επιστροφή το απόγευμα στις Σέρρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης