Λίγο πριν την επίσημη εμφάνισή του στην Ελληνική αγορά, σας αποκαλύπτουμε ένα μοντέλο που θα δημιουργήσει αίσθηση. Τόσο με τα χαρακτηριστικά του, όσο και -πολύ περισσότερο- με την τιμή του!

Κυρίες και κύριοι, υποδεχθείτε το Dominar 400, μια μοτοσυκλέτα που αποτελεί προϊόν συνεργασίας της ΚΤΜ και της ινδικής Bajaj, μιας εταιρίας κολοσσού που βρίσκεται ανάμεσα στους τρεις μεγαλύτερους κατασκευαστές στον κόσμο όσον αφορά στο μέγεθος των πωλήσεων (3.000.000 ετησίως!). Με μια πρώτη ματιά συνειδητοποιούμε πως βρισκόμαστε μπροστά σε μια μοτοσυκλέτα με προσόντα που δύσκολα μπορείς να αγνοήσεις, ειδικά όταν έρθει η στιγμή να επενδύσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «μικρές» μοτοσυκλέτες επανέρχονται στο προσκήνιο, καθώς προσφέρουν -πλέον- τα χαρακτηριστικά που ψάχνει πολύς κόσμος. Εμφάνιση, ποιότητα, επιδόσεις, οικονομία, χρηστικότητα αλλά και fun to ride. Γιατί με τον κινητήρα του ΚΤΜ Duke 390 που διαθέτει το Dominar, έστω και με χαμηλότερη συνολική ιπποδύναμη, σίγουρα οι συγκινήσεις δεν θα είναι λίγες. Η Bajaj ανακοινώνει 35Hp, 3,6Kgm ροπή, επιτάχυνση 0-100 σε μόλις 8,2 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 150 χλμ/ώρα. 
​Με αυτή την τιμή δεν θα έχει αντίπαλο!
Σύγχρονη κατασκευή

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά της μοτοσυκλέτας υπάρχουν στοιχεία που την κάνουν λίαν ενδιαφέρουσα, από full LED φωτιστικά σώματα και συμπλέκτη ολίσθησης (slipper), μέχρι περιμετρικό πλαίσιο και δικάναλο ABS. Οπότε, και αν σκεφτούμε πως η τελική τιμή αγοράς θα κυμανθεί λίγο κάτω από τα 4.000 ευρώ, εύκολα αντιλαμβανόμαστε τη σημαντικότητα του πράγματος! Μείνετε συντονισμένοι και σύντομα θα σας ενημερώσουμε για χρόνο άφιξης και σημεία πώλησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το Dominar 400 στα πρώτα του …νυχτοπερπατήματα!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης