Φωτογραφίες: Πάτροκλος Σμυρναίος

Μετά τις δύο προηγούμενες και μεγαλειώδους επιτυχίας αναβιώσεις, το Ελληνικό Μουσείο Μοτοσυκλέτας Motorcycle Republik, ο Δήμος Ψυχικού και ο ΔΙΚΕΦΙΨ διοργανώνουν την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 την 3η αναβίωση ενός ιστορικού αγώνα, που διεξήχθη για πρώτη φορά το 1929!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 3ο Tourist Trophy Ψυχικού (Τ.Τ. Ψυχικού) είναι λοιπόν γεγονός και με κεντρικό σημείο συνάντησης στην 1η πλατεία Ψυχικού (Blue Bell) στις 9 το πρωί της Κυριακής 4 Νοεμβρίου θα μοιράσει απλόχερα μοναδικές στιγμές και εικόνες. Στόχος και για φέτος είναι να μεταφερθεί, όσο το δυνατόν καλύτερα, το κλίμα της εποχής κάθε κατηγορίας των συμμετεχουσών μοτοσυκλετών, που θα είναι εμπλουτισμένο με αρκετές παράλληλες εκδηλώσεις. Η αναβίωση θα γίνει σύμφωνα με τον κανονισμό “Regularity” της FIVA και ο ειδικός κανονισμός της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί σύντομα. Οι μοτοσυκλέτες που θα συμμετάσχουν θα χωριστούν σε 3 κατηγορίες: 

1. Μοτοσυκλέτες κατασκευασμένες έως το 1945 
2. Μοτοσυκλέτες από το 1946 έως το 1968
3. Μοτοσυκλέτες από το 1969 έως το 1979

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Η εξαιρετικά επιτυχημένη εκδήλωση του 2016 με σχεδόν 60 συμμετέχοντες και του 2017 με 84, απέσπασαν θετικότατα σχόλια από τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα του ειδικού τύπου και όχι μόνο. Ο σημαντικός αριθμός αναβατών και η συμμετοχή γνωστών Ελλήνων οδηγών αγώνων, μηχανικών και δημοσιογράφων των χρυσών δεκαετιών της μοτοσυκλέτας των δεκαετιών ‘60 & ‘70 στην 3η αναβίωση του Τ.Τ. Ψυχικού, εγγυώνται την επιτυχία της εκδήλωσης, η οποία γίνεται υπό την αιγίδα της Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ και της κοινότητας των Guzzisti Hellas.

Ειδικά για φέτος, το Τ.Τ. του Ψυχικού αποτελεί διεθνές γεγονός, καταχωρημένο στο πρόγραμμα εκδηλώσεων της F.I.V.A. ως εθνικό γεγονός (Β Event) και αυτό είναι κάτι που σίγουρα προβάλλει τη χώρα μας διεθνώς! Η 3η αναβίωση του Τ.Τ. είναι πια ένας μοτοσυκλεττιστικός αλλά και πολιτισμικός θεσμός, μια μεγάλη γιορτή μοτοσυκλέτας! 

Πληροφορίες – Συμμετοχές: info@motorcyclerepublic.org & στο τηλ. 6944-445666, λήξη συμμετοχών 25 Οκτωβρίου 2018 (περιορισμένος αριθμός)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης