Χρησιμοποιώντας ως βάση ένα Honda CB1100 ο Max Yicheng και ο Lu Yongyu έφτιαξαν μια ιδιαίτερη custom δημιουργία που ξεχωρίζει σε όλες τις πτυχές της.

Με έδρα την Taipei της Taiwan, η 2Loud Custom ξεκίνησε ως ένα μικρό εργαστήρι μετατροπών, ωστόσο πλέον η ποιότητα της δουλειάς τους αντανακλάται σε παγκόσμιο επίπεδο. Ένα από τα παραδείγματα εξαιρετικής δουλειάς είναι το εν λόγω CB1100.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με «δότη» το μοντέλο του 2014 ξεκίνησαν ένα φιλόδοξο project-ορόσημο θα έλεγε κάποιος, καθώς επρόκειτο για το πρώτο τετρακύλινδρο εγχείρημά τους. Μηχανικά οι αλλαγές είναι ελάχιστες, με τις βασικότερες εξ αυτών να είναι στο φίλτρο αέρα αλλά και στη διαχείριση ισχύος που πλέον αποτελεί αρμοδιότητα ενός Power Commander.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξωτερικά, η αισθητική παραπέμπει στο παρελθόν χωρίς να αγγίζει τη γραφικότητα παρά τη «νικελωμένη» εμφάνιση του αναγεννημένου CB. Όλες οι μεταλλικές επιφάνειες γυαλίστηκαν, το υποπλαίσιο έδωσε τη θέση του σε ένα πιο μίνιμαλ, το οποίο έδεσε με μια custom σέλα και το αντίστοιχο πίσω φτερό. Όλες οι καλωδιώσεις και οι αισθητήρες αναδιαμορφώθηκαν ώστε να μην είναι ορατά, όντας είτε κρυμμένα κάτω από τη σέλα είτε πίσω από εξαρτήματα όπως το μεγάλο φίλτρο αέρα.

Προχωρώντας προς το εμπρός μέρος της μοτοσυκλέτας συναντάμε και το custom δοχείο καυσίμου, το οποίο φιλοξενεί και τον πίνακα οργάνων που -σε τόνο εξίσου αφαιρετικό- βρίσκεται μπροστά από την τάπα της βενζίνης. Στον τομέα των τροχών συναντάμε τις κλασικές ακτινωτές ζάντες που πλέον φορούν ελαστικά vintage εμφάνισης.

Τέλος, αλλαγές έγιναν στη γεωμετρία της μοτοσυκλέτας σε σημεία όπως το ψαλίδι και τις αναρτήσεις, ολοκληρώνοντας την εικόνα μιας μοτοσυκλέτας γεμάτης με custom, χειροποίητα εξαρτήματα, που αν και είναι σύγχρονη, καταφέρνει να δώσει την αίσθηση μιας άλλης, πιο αυθεντικής εποχής.

Φωτογραφίες: Bike Exif

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης