Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ακόμα ένα τρομερό ταξίδι του Κωνσταντίνου Μητσάκη ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Ο αναβάτης Το ταξίδι πήρε την ονομασία SYM NORDKAPPμοτοσικλέτας και ταξιδιωτικός αρθρογράφος, αυτήν τη φορά έβαλε στόχο το βορειότερο ακρωτήριο της Ευρώπης, το Nordkapp της Νορβηγίας κάτι που κατάφερε έπειτα από 25 ημέρες στη σέλα ενός scooter.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με σύμμαχο το εξαιρετικό SYM HD300 διέσχισε 14 χώρες, Βόρεια Μακεδονία, Σερβία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Πολωνία, Λιθουανία, Λετονία, Εσθονία, Φινλανδία, Νορβηγία, Σουηδία, Γερμανία, Ελβετία, Ιταλία για να φτάσει τελικά στον προορισμό του γράφοντας 11.500 χιλιόμετρα. Σημαντικότερο σημεία του ταξιδιού ήταν το πέρασμα των χιονισμένων Άλπειων, ο Αρκτικός Κύκλος και φυσικά το διάσημο Nordkapp στη Νορβηγία.

Ο στόχος επιτεύχθηκε έπειτα από 11.500 χιλιόμετρα και 25 ημέρες στους δρόμους της Ευρώπης.

Απροβλημάτιστο ταξίδι με σύμμαχο το πολύ καλό HD 300

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλευρό του, ο Κωνσταντίνος Μητσάκης είχε ένα SYM HD300. Το κορυφαίο μοντέλο τον συνόδευσε στις Με το ρεζερβουάρ των 10 λίτρων έχεις αυξημένη αυτονομία της τάξης των 280+ χιλιομέτρωνεύκολες και δύσκολες διαδρομές μέχρι τον τελικό του προορισμό με σύμμαχο την άνεση, την ασφάλεια και την αξιοπιστία του. Το HD300 είναι εξοπλισμένο με μονοκύλινδρο κινητήρα απόδοσης 26 ίππων ο οποίος είναι αρκετός να σε κινείσαι ικανοποιητικά στον αυτοκινητόδρομο.

Οι αναρτήσεις, το πλαίσιο και τα φρένα προσφέρουν καλή συμπεριφορά στο δρόμο για κίνηση στους επαρχιακούς δρόμους, ενώ οι τροχοί των 16 ιντσών συμβάλλουν στην άνεση και τη σταθερότητα. Τα φώτα LED, το σύστημα traction control, η θύρα USB, ο χώρος 38 λίτρων κάτω από τη σέλα και η LCD οθόνη προσφέρουν άνεση και ασφάλεια που είναι απαραίτητα για ένα τόσο μεγάλο ταξίδι.

Κάπου στη Φινλανδία σε μια από τις 1.000 λίμνες της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην άκρη της Ευρώπης με SYM HD 300

Η απίθανη 3D μεμβράνη του SYM TL 508

Βαθιά υπόκλιση στο ολοκληρωμένο Maxsym 400i της SYM

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης