Το Off Road Team επανέρχεται με μια φιλική βόλτα πλοήγησης στην Αττική και σε μια διαδρομή από τα παλιά που θα προκαλέσει το ενδιαφέρον, καθώς οι διαρκείς αλλαγές του γεωφυσικού τοπίου δίνουν κάθε φορά ένα διαφορετικό χρώμα!

H νέα δομή των Trail Ride και η προσπάθεια να βρεθούν τα «κρυφά» σημεία που ζητούνται και να φωτογραφηθούν χαρακτηριστικές περιοχές, φαίνεται να αρέσει βάζοντας καινούργιους στόχους. Καλή διάθεση, ελαφριά φωτογραφική μηχανή, πνεύμα συνεργασίας, αλλά και προσεκτική παρατήρηση των επισημασμένων σημείων είναι απαραίτητα στοιχεία για την επιτυχία! Η εκκίνηση θα γίνει την Κυριακή 24η Φεβρουαρίου από το Κρυονέρι Αττικής, συγκεκριμένα στο Limit Up Cafe. Οι συμμετέχοντες θα εκδράμουν από εγκαταλελειμμένους χωματόδρομους και όμορφα μονοπάτια προς Βορειοανατολική Αττική, για να καταλήξουν –κλασικά- για φαγοπότι και πάλι στο Κρυονέρι. Ιδιαίτερες δυσκολίες δεν θα υπάρξουν, αν και θα υπάρχουν επιλογές διαδρομών για κάθε γούστο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα χιλιόμετρα της διαδρομής θα ποικίλουν ανάλογα με την όρεξή σας, αφού θα μπορείτε να αρκεστείτε σε 50, 70, 100 ή ακόμα και 120 μαγικά χιλιόμετρα που σας περιμένουν στο Road Book! Η διάρκεια της διαδρομής θα είναι από 2 έως 5+ ώρες και το κόστος συμμετοχής -για όσους δηλώσουν έγκαιρα- είναι 20€ για τους συμμετέχοντες με GPS και 30€ για όσους επιθυμούν πλοήγηση με Road Book. Υπενθυμίζουμε και πάλι ότι πρόκειται για βόλτα και σε καμία περίπτωση δεν εμπεριέχεται το στοιχείο του αγώνα ή του ανταγωνισμού! Μπορούν να συμμετάσχουν κάθε είδους λάτρεις του χώματος, από ποδήλατο και μοτοσυκλέτα έως «γουρούνα» και αυτοκίνητο 4Χ4.

H διαδρομή διατίθεται σε Road Book ή σε «ίχνος» για GPS συσκευές και smartphone, ενώ θα υπάρχουν και συνεχείς παρακάμψεις για όσους θέλουν να κάνουν ακόμα λιγότερα χιλιόμετρα. Το Trail Ride στηρίζουν οι εταιρείες Motorex, BF Goodrich, My-Track, Chalidias Electrics, Michelin, Aurora Rally Equipment, Bafetis Workshop, καθώς και οι χορηγοί επικοινωνίας που πιστεύουν και προωθούν τις όμορφες εκδηλώσεις του Off Road Team. Περισσότερες πληροφορίες στo: www.offroadteam.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης